Automobilizam

1. ''Хњо хњо, видите како смо просвећени, извели смо рачуницу о томе да људи треба да се свакодневно гурају к'о сардине како би се смањило загађење и повећао простор за бициклисте д амогу да шеврдају у две траке''

https://static.independent.co.uk/s3fs-public/indy100/bkxvOI93HVe/29187-m4oqnr.gif

2. http://www.24sata.hr/news/policija-ga-trazi-krade-golfove-pa-ih-onda-pali-na-crnomercu-498992

PROVOZAJU SE I ONDA IH ZAPALE: U Zagrebu su u protekla dva tjedna ukradene tri Golf ‘dvojke’ i tri Fiata Una. Nakon što ih provozaju, zapale ih u šumi u Ulici Grmoščica

neko želi da bude što manje dvojki po ulicama xd

3. Da se pohvalim radi se Golf.
    Svi djelovi original su tu, kad se sredi ide farbanje i poliranje, a uzet je još i TDI 110KS motor iz trojke, naravno ide i ABS i još ponešto. Viđeću još oće li ići diskovi nazad i klima možda, ali teško jer iovako se ulaže duplo više nego što vrijedi xD

4. drago mi je zbog tebe prijatelju, nadam se da će proći sve u najboljem redu

5. Sad će biti golf dvojka skoro trojka 92' godište.

Realno više ti se isplati trojku da uzmeš za te pare.

6. Realno ne, trojka je na sranje platformi.

Pritom necu da kazem da je dvojka na dobroj nego samo na boljoj od trojke xd

7. Da ovo je istina jbg
    Dvojka > trojka

8. Сви кењају по тројци да је најгора у читавој серији

9. Što zapravo i jeste
    I 5 je potanak

10. Jbg, onda neka korada uzme xd

11. U pravu ste za neparne Golfove generalno jbg.

Miki misli da svi volimo krševe neke stare da uzimamo xDD

12. Ali opet GTI 16v trojka jak položaj u srcu zauzima.

13. Hmmm, po meni je ipak korado > dvojka jbg.

A realno šta fali golf petici? Mislim sem one preplastičnosti unutra u onih par primeraka što sam provozao što i nešto bučnijeg motora.

14. Kvalitet jes, a bogami će svaki dizel traktorisat, ali je poenta da su četvorka i šestica u svoje pero jači utisak ostavljali. 1.9TDI 160KS imao najjači, a 2.0 samo 10 više, neki 2.0 su imali Simens dizne, šestica je puno ljepša čak unutra mi i od sedmice, ona tabla okrenuta vozaču itd...

Druže, ja ako prođem sa 2xGolf2 cijenom sa svim atestima presrećan ću biti, a boli me kurac kakav krš mogu uzeti za te pare, šta god učiniš ne isplati se jbg.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.