Automobilizam

1. Voziš li traktor kad ti ćaća ne da auto, makar nešto da daš oduška? :D

2. Ako ovako nastavimo Skočimiš će imati najgore auto barem na vukajliji xD

3. A ček šta sad imaš Skočko? Pre si imao onaj 407, ne znam što prodade, odličan auto bio po meni.

4. Šta je ovo M2? Ne vidim dobro XD

5. Dobro auto, ocijenio bih ga ocjenom ističe se.

6. Колико кошта голф 8?

7. Da napišem nešto o Pasatu xD

Baš mi se svidio, od završne obrade do izgleda, motora, mjenjača, opreme i za porodicu je dobar.

Što mi se nije sviđelo i ljut sam na VW je to što je na Golfovu platformu, nije na Audijevu kao što je petica bila. Naravno znači motor poprečno. Zbog toga je i kod 4motion torsen zamijenjen haldexom npr.
    I elektronska ručna isto.

Uglavnom dobro auto.

8. Da petica, kao i A4 sa kojim dijeli platformu.
    Možda te je zbunilo to što VW koristi 4motion naziv i za torsen u Pasatu i haldex koji ide u veći broj modela. Slično je bilo i prije sa syncro oznakom, većina njih ima visko, a Pasat 2 koji je mislim prvi syncro i dijeli platformu sa Audijem 80 ima pogon kao stari 80 quattro.

9. A Alfa 159 i brera Q4 imali torsen uprkos poprecno postavljenom motoru, opa :D

10. Kakva bi to mašina bila kad se ne bi kvarila xD

11. Honda cvcc bas kul autic.. Japanski golf...i malo trosi sto je jako bitno za sirotinju...

12. Što prodaju ovo Titovog merca? Nacionalno blago xaxa

http://www.autoslavia.com/titov-pullman-ponovo-na-prodaju/

Moguće da je to izazov kome Uprava Briona nije odolela uprkos navedenoj odluci Saveta RO, jer dve godine kasnije, juna 1989. u punoj diskreciji, prodaje 001854 N.N. kupcu u inostranstvo, za orijentacioni iznos od 750.000 DM. Krajem iste godine novi vlasnik izlaže Landaulet prodaji, ali sada za dva miliona dolara.

Goveda. Ne znam šta je bilo sa onim ostalim kolima što su bila kao Titova.

13. Tito nije vozio VW nego Mercedes, kraj priče lolo

14. Тито није возио, крај приче ЏД

15. Tito nije postojao, kraj priče

Pravi Tito nije imao dva prsta na šaci

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.