Automobilizam

1. Тито није возио, крај приче ЏД

http://pressrs.ba/foto/foto-video-tito-je-volio-da-vozi-i-mogao-da-bira-sta-ce-da-vozi-25-05-2016

http://i.imgur.com/MiiSMKY.jpg

Vozi tricikl i odvaja Sofiju Loren op op.

Dobro 'Tito', taj koji je igrao tu 'ulogu'.

http://images2.kurir.rs/slika-900x608/josip-broz-tito-dvojnik-1352277805-227404.jpg

Živ je sunac mu njegov.

2. hahhah šta te muči barone?

3. Nedovoljan dokaz ovo. Na slici je neka dječija igračka, mislim da je zovu biciklo jbg.

4. A auta je u Sloveniji dosta u muzeju, mislim da je i između Srbije i Slovenije neki spor oko toga.
    Valjalo bi posjetiti muzej taj.

5. Радјард Куплунг
    Tito nije postojao, kraj priče

Pravi Tito nije imao dva prsta na šaci

Pa ako nije postojao ko onda nije imao prste xd

6. GTD nije spor više, to se vraća gde i pripada, u Bgd. Ne znam za koliko tačno, al se vraća ovamo.

7. I to 1.3, aj bar da kažeš da je pajero 3.0 pa da mrcina troši kao autobus pa mora plin, ali ovako xd.

8. pa zatvoren je alu limom koji kosta ko djavol....

9. Haha, sad vidim Va registracije, rekoh kako ne znam nije da bi bilo 100 ovakvih u valjevu, kad kurac ruma jebena vlasnik.

Ma i da je 3.0 hoćeš džip, vozi džip, al nemoj jajarenja sa kurčevim plinom..
    Al tek sa 1.3, je l može veća ušteda u pm.

10. Jbg, ima kome baš treba džip ako živi negde gde nema (dobrog) puta, ali mu isto treba i da ne bankrotira za gorivo.

11. Samo da vam kazem da sam primetio da ako neko postavi link za auto ovde na vukajliji, kad odes na njega taj auto gleda od 30-70 ljudi u jednom momentu! To se inace nikad ne desava, pa ni kad oglas glasi Passat B5 1.9 TDI 1200e NOV. I tad ga najvise gleda 10 ljudi. Tako da, cita se ovaj forum, nije da se ne cita.

12. neka se napuše kurca svi koji čitaju a ne pišu

13. Kurirovi dopisničari. Zato jezik za zube.

14. Zulu, objavljuju Fb stranice oglase, često neko od nas vidi link na fb pa ga objavi ovde. Zato

15. Da na fb sam video link pa mi je zapalo za oko, inače nikad u životu ne bh tražio taj auto verovatno. Mali broj džipova mi je gotivan.

16. Ma do toga je. Gledaju ljudi s grupe ne s foruma

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.