Automobilizam

1. Jebu za stakla ako nemaš atest. I ako ideš na tehnički. Ne sme ni zadnja soferka koliko oćeš bez atesta. Zadnja bočna mogu.

2. Ukinuli da ne mož da registruješ i prevedeš ako je auto pod kaznama
    Uveli da će tehnički da se snima kamerama

3. Nema ođe atesta, ne smiješ nikako naprijed, zadnja koliko oćeš jbg. Nez sad kako je, ali ljetos je akcija za tamna stakla bila i počeli su da zbog toga na tehnički velike probleme prave, naravno kamere davno uvedene i na tehnički više stvari gledaju, ista situacija. Dako se sad opušte, ionako ih je dosta poskidalo.

4. Inače je Insignija stara ljepša bila nego ovaj sad Malibu sa prošle strane.

5. O jebem ti kakav je kič napravio ovim crvenim trakama.

6. Jebo to, skida se valjda, ja pričam o samom autu.

7. Dobar je.
    Aj sad nekog Golfa ljutog okači ili Audi xD

8. Sivika sam gledao cene kako se kreću, video sam jednog pregotivnog sivika danas, crn sa crnim felnama

http://www.autosforum.hu/images/stories/4640-a-bajnokok-autoja-honda-civic-type-r/atvetel.jpg

ovaj rad.

http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/8555932/volkswagen-golf-5-gti

ovaj golf je do jaja, samo mu crne felne onakve fale

http://www.mojauto.rs/polovni-automobili/2359748_Citroen_ds3_2011_god/?cena=high

ovo je dobro kao i onaj fićko za švrćkanje po gradu

9. Golf je ovaj tuga od opreme.

Ima šestica dosta sad GTI povoljno, voli bih uzet neđe kad budem auto mijenjao.

10. Generalno kod nas je svaki golf sa tuga opremom, fazon, ne znam da li sam 5 komada u životu video da imaju kožna sedišta i ful opremu itd.

Ni pasati bilo b5.5 bilo b6 nisu nešto sa opremom, po placevima 95% su klotare. B5.5 sam jedan pre neki dan video u fulu baš baš sve, ali je bio za američko tržište, 2.8 benzinac.

11. Brate, nemoj to meni, pa ja i u dvojku fabrički kožu imam.
    Tražiti treba, evo neću nabrajati starudije što sam imao, ali jesam peticu Pasata, koža, 2din, tiptronik, 4 grijača siceva, xenon... Šestica slično, DSG je sa šaltanjem na volan, velika multimedija, nije ful doduše, nema memoriju i masažu siceva ni dynaudio, ali i takvih ima. Slična priča i sa Golfom 5.
    Osim ako ne tražiš najjeftinije, sad sam na tel ali traži na polovne automobile i biraj opremu, biće ih ka kusih pasa sig, posebno Pasat ako je.

Doduše kod onih koji su kupljeni novi u CG i vjerovatno u Srbiji je malo drukčija priča, jer će svak uzeti prije A4 sa slabijom opremom jbg.

12. Upravo, kupljeni kod nas su klotare mahom, a i kad ih biraju ovi naši što uvoze, opet biraju više klotare, što kažeš, treba da se bira, može da se nađe, samo jbg, mali je procenat dobro opremljenih.

Viđao sam po zapadu sa baš baš dobrom opremom golfove recimo, ali su u švedskoj svi bili kravani xd.

13. mali je procenat dobro opremljenih.

To možeš reći za bilo koje auto.
    Ali može se lagano naći VW u fulu, samo koliko ih je u oglase dosta je...

14. Prijatelj ima b5.5 amerikanca u fullu, aždaja

15. Stigla kazna za prekoračenje u Austriji :D
    Kasne dosta, ali stižu lagano pred vrata. A onda lagano u kantu za smeće jbg.

16. Videćeš kad budeš opet (kolima) ulazio/izlazio u/iz EU.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.