U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
A šta, na granicu kao imaju te podatke?
naravno da imaju u bazi podataka. nemaju ako ides na kosovo fazon jer im je sistem u rangu onih racunaljki sto deca nose u skolu(ako jos nose lol) ali u eu kad ti kucaju podatke imaju sve napismeno . mene cudi da si izasao lagano, vrv si ubrzo nakon pisanja kazne napustio eu?
Zavisi od zemlje nešto. Ne znam za sve, ali znam da su mađari cimali ćaleta za prekoračenje tamo. Snimili ga i na izlasku iz Mađarske u fazonu 'aj da platiš'.
Ма видели црногорца и сиг били у фазону терај га бре што пре напоље само нам они још фале џД
Шалим се немој замерити шта, не верујем да су то рекли, мада не могу да се закунем да нису помислили
http://vukajlija.com/forum/teme/17935-automobilizam?strana=1744#post_3654875
pa upravo
Jesam ubrzo napuštio, ali i stigla je poslije tipa pola godine ođe ako što znači. Od EU iz Italije su stigle nekolike, nikad problem, nijesam znao da i iz Austrije dolazi, ranije mislim nije.
A ne plaćaju ni oni ođe kad dođu, ko ih jebe tamo.
Xaxaxa Barone dobra je ova xD
gtd tu gresis, nasi ih ne pustaju sa lica mesta dok ne plate kaznu hahahaha jer nemaju sistem da ih na granici zadrze xddd
doduse ja pricam za srbiju kod vas nemam pojma kako je jbg haha zaboravio sam da si iz otcepljenog dela
Још Аустрија, свеж ваздух, пропланци ливаде шуме планине, а ти голфаром дизел убијаш флору и фауну поред пута, мора да нису благонаклоно гледали на све то
Ne bi smeo u centar grada da uđe sa tim. Valjda sve što je ispod euro3 ne može u centar tih većih gradova.
Xaxa isto to, nemamo stacionarne radare nego klasika sa strancima.
Ko ga jebe, nijesam plaćao nikad, ne vjerujem da će biti razlike ovaj put. A Hrvatima je npr. i ranije bilo zbog nekog sporazuma isti kurac ka da ih je slikalo u Hrvatsku.
Ko ti je reka da nije euro 3?
Kontam da Baron priča o dvojci xd.
Da, pored petice tad bih išao dvojkom u Austriju.
Čekamo Barona da s' izjasni na koji je fau ve mislio.
Ne govori fau ve pls pls.
Na bilo koji, niste culi za Dizelgejt? XD
http://vukajlija.com/forum/teme/17935-automobilizam?strana=1744#post_3654906
+ dosta
A reci folcika, bemvejac, merdza, pista umesto staze itd?
odakle si ti picko mala