Automobilizam

1. xDD

http://www.vijesti.me/vijesti/drenostica-18-godisnjak-vozio-172-kmh-918464
    A vjerujem da je presretač navlačio dijete ovo, jeba ga otac baš.

2. Makaronac
    meni ovi mercedesi ko neki autori kad stave u nik miso1956 pa mu kazes jesi to '56 godiste, a on te napusi kurcinom i svasta nesta kao kome ti da je mator, ja sam '97 godiste o.O

To 1956 u čast oca ili dede. Neko od njih je to godište.

GTD
    xDD

http://www.vijesti.me/vijesti/drenostica-18-godisnjak-vozio-172-kmh-918464
    A vjerujem da je presretač navlačio dijete ovo, jeba ga otac baš.

Šta zna dete šta je 170 km/h xd. Kolika je kazna kod vas za to?

3. Kazne su novcane sad samo, vozacka je kod njih 2-3 dana tipa, nema ono ka ranije 3 mjeseca. Imaju oni razredi za prekoracenja, ka u Srbiju vjerujem.

Ozbiljno dosta krivice imaju i presretaci, jer je preglupo nabijati se u guzicu djetetu, vjrv ne bi toliko vozio da ga nijesu napaljivali.

4. Malo je glupo sto je vozačima ppčetnicima kod vas ograničena brzina na 70km/h.

Sta sad, izadje na autoput gde moze da vozi 120 i preticu ga skuteri. Ako vi tamo imate deonice gde se vozi i 100 na sat uopste. Xd

U srbiji su na 10% manje od dozvoljene brzine.

5. Ma ko jebe to, vozi 90 đe je 80 i neće ti problem praviti nikad.

6. vozi 90 đe je 80 i neće ti problem praviti nikad

Več vidim švedske pandure kako hoće da oderu kožu sa leđa xd.

7. Imao si internet, imao si blitzer, tako da mi je žao :(

A na zapad svuđe imaš toleranciju, u Austriju ti npr. ako prekoračiš skinu 5% od brzine kojom si se kretao zbog moguće greške.

8. Pa 5% možda ponegde i hoće, ali 10+% teško.

9. Nije poneđe, no je takav zakon. 137 vozi ako strecaš od ograničenja i ništa ti ne mogu. U Italiji npr. ne vjerujem da će te slikati ispod 150. Mora postojati tolerancija jbg.

10. U Italiji i moraš da budeš u prekoračenju stalno, da se stopiš sa domaćima. Inače im postaneš sumnjiv hahaha

11. Da, ali kad treba kazna nekom da se pošalje to je obično zatamnjeno auto CG tablica. U smeće nek idu, top je realno.

12. 30. i 31. Patagonia special :D
    I prošla je dobra bila, posebno onaj dio Ferari i Ford.

13. Jebeš ga, moj ćale je u Mađarskoj vozio 118 km/h na deonici gde je 110 ograničenje i dobio je neku kaznu tipa 60 evra.

14. Upravo sam vozio dačiju sandero 2015god
    nula bodova lol

15. mega1marco1
    Upravo sam vozio dačiju sandero 2015god
    nula bodova lol

http://www.hyperveloce.com/wp-content/uploads/2015/05/James-May.jpg

Captain Slow is not impressed.

16. "Da, ali ja vozim novo auto"

17. Ne znam zašto to rade, ali većina novih jeftinijih kola je jednostavno preplastično unutra. I to nema žn klasa plastike, bukvalno 26 godina star eskort ima bolji kvalitet plastike unutra.

18. Možda zato što trebaju biti jeftina?

19. Jeftini su i ovi eskorti bili pa im je ok plastika. A ovo nekako, ne znam, čak ni kod ne baš jeftinih kola ima toga. Tipa 20 hiljada evra auto, unutra plastikaner neviđeni.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.