Automobilizam

1. Da, socijala je poznata po kvalitetu unutra.

2. Sirotinjska priča ti je to, naravno da od jeftinog auta možeš samo očekivati da bude jeftino. I novo.

3. Jbg, ali ovo je baš baš onako sirotinjski naročito po manjim kolima tipa klija.

4. Zato njemac brate moj.

5. Vi'š nisam u Polo novi ušao da vidim kakav je.

6. Danas došao neki poznanik od oca, bmw m3 2000 god
    i tako nešto pričali i treba nešto da se donese i daje on meni ključeve kao skokni mojim autom. Inače nisam fan bmwa trojke
    ljudi moji, kol'ko to vuče i kol'ko je udobno za auto staro 16 godina izgleda savršeno

7. Bomba je auto, sve od motora do izgleda, samo kupe i kabrio ta serija.
    Na prodaju mislim da ima jedan sad, jebanje čisto i poslije skoro 20 godina.

<3
    https://static.carthrottle.com/workspace/uploads/comments/2015/04/6aed94560955a318704927396f4f02-55296564cf1b4.jpg

8. mickey993
    Jbg, ali ovo je baš baš onako sirotinjski naročito po manjim kolima tipa klija

mickey993
    Vi'š nisam u Polo novi ušao da vidim kakav je.

Brate, baš se kolega iz druge firma i ja raspravljali oko ovoga, on vozio novog klija. Onda smo ih parkirili .jedan do drugog pa pozvali neke drugove da presude, kao da su pa naši lol.

Elem, klio je jedan plastikaner gde sve škripi, multimedija neka sa tri boje prejadna, ručice na vratima se mrdaju i krckaju.

Polo, vrh auto.

End of stori. Xd

9. Mada je klio lepši spolja čini mi se.

10. Klio dizelaš neki, 16 000 evra je, nisu ni baš toliko jeftina kola, a realno očaj unutra. Polo ne znam, Fabija je do jaja bila neka isto tako 15-16 000, nisam video kakva je kad je klotara skroz xd.

11. Slabo se vidi, ali moze li neko da provali koji je ivo auto do zlatiborca, u rikverc parkiran vidi se samo zadnji deo.

https://s23.postimg.org/dbqmbrk6j/20161231_114617.jpg

Ovaj karavan sta li je. Treći od napred gledano.

12. Plastika je u framcuzima i koreancima.

Njemac nema plastiku osim u opelu koji cak skoro da i nije svabo. Zato su nemacko auto skuplje jer se ne stedi u izradi. Inace termin za te "plastike" je zavrsna obrada cisto da imate na umu.

13. Lomiti pičke takvim ljudima jbg.

14. Tilmo reka bi ti da je 508, ali se bojim da ćeš mu nacrtat kurac na vrata što ti je zakačio službeno auto na parking, pa ću prećutati.

15. Ma taj skinuo točkove, al ne mogu da provalim koji je auto. Dacl je megan onaj noviji, mazda neka. Jebemliga.

16. Nije 508, štopka na ovom je više kao sedište od bicikle, 508 ima pravilniji oblik.

17. Nije Insignija? Zadnji prozor bočni isti je

18. I meni palo na pamet al nije, stopka nije ista. Bas me iritira ovo sto ne mogu da provalim.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.