Automobilizam

1. Mozda i nije karavan, novi fokus bas dosta lici

2. Xaxa Kliov štop lagano je ovo, i lajsne na vrata ima.
    Ako nekoga ne mrzi sliku iz istog ugla jedna ispod druge.

3. E ajd ostavite policiju da rade svoj posao

4. Kad smo kod policije, Tilmo da li vam firma pokriva saobraćajne kazne? Videh danas jedan vaš autić, išao je jedno 80-90 km/h kroz centar grada.

5. Ne moraju kad i da ne zna đe su vidi radare one na kilometar :D

6. A vidi racku, štekaju se panduri u parkiranim civilnim kolima.

7. Pa dobro brate ima toga svuđe, što sad...

8. Inače pravo vrijeme za zimske radosti.
    Sinhro od večeras se vozi, biće sjutra još 10cm bar :D

9. Znam, samo pitam da li im firma to pokriva, pošto vidim da od svih tih firmi tipa zlatiborac, koka kola, prezident, imlek itd. tripuju Fanđa po ulici. Kažem ti, lik pretiče u gradu ide jedno 80-90 na sat, mislim ima 3-4 velike prodavnice u tom smeru, ali svejedno.

https://s30.postimg.org/rtzybjry9/Capture.png

A panduri se uštekali na mestu gde je ovaj Jugić i snimaju.

10. Za bigpicu znam da na kraju dana samo skupe sve kazne,menadzer ode plati ne pita nista.Al dobro to zbog onog lozenja 30 minuta.Verujem da je isto i sa ostalima sto rade dostavu,kuriri itd.

11. Ne pokriva firma kazne, glupo bi bilo da divljam a da mi oni plaćaju.

Jedino ako je firma zeznula nešto, tipa pošalje vozača svesno pretovarenog ili loše gume i to.

A da komercijalisti voze bahato stoji, kao i taksisti i ostali koji su po ceo dan u kolima, opustiš se a vožnja ti postane rutina jbg.

12. Zato je koka kola ubacila komercijalistima neki uređaj u kola, snima sve, da l si pretekao na punoj liniji, da l si pustio pešaka na pešačkom, i tako neka sranja.

I onda sakupljaju poene, tj ne sme da napravi više od par prekršaja mesečno recimo. I ako dobro vozi dobije pare a ako zajebe kazne ga.

Kako to govno radi meni i dan danas nije jasno.

13. Gps sa praćenjem auta i komplet toka saobraćaja, kamerica neka itd, nije skupo, kontam do 200 evra da bi izašlo.

14. Ta stavim tačku na prethodni csi slučaj. U pitanju je bio Klio karavan.

Lopov je sinoć uhapšen.

Lik je ladno došao preko dana na isti parking da snimi situaciju, i pikirao Q7. Kolega ga vidi na kameri i odluči da čeka celu noć ako se ovaj vrati.

Dripac došao opet oko pola 2, poneo velike trupce za q7 hahah, kolega pozove policiju, naiđe interventna i nahvata ga, čujem da je malo dobio po baburi.

Elem, Klio je bio rent a kar iz šabca, a krali po celoj srbiji, ovaj imao i pasoš sa lažnim imenom, pa ako je neko imao slican slucaj, mozda ovo i pomogne.

Živi bili i uzdravlje.

15. Kakav pajser glupavi ja ne verujem

16. A pomislio sam da je pro keve mi

17. Pa i jeste pro, al je glup ko kurac. Poznaje tematiku u prste. Xd

Ispostavilo se da mu je ćale bio jaka glava u gradu, prepun para, imao neki servis sa par hala. Kažu da ovaj nije znao sta ce sa parama, motori, poršei i sl.

Al sad pukli skroz, ovaj raskurco sve na drogu i kocku, ćale zatvorio servis.

Koje poniženje za tog čoveka jbt.

Edit: Evo ga i ulov. Da ne spemujem temu više, hvala na pomoći srcići ste. Xd

https://s29.postimg.org/iqy27h5o7/image_0_02_05_a3b61ae3ac1f842c36d70c9843cc49a661.jpg

18. Je l pogodio ko da ne skrolujem?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.