Automobilizam

1. Je l pogodio da je Clio?

2. Jes svak ko je pogledao video sa kamere, nije niko ko je pogledao sliku koju je Tilmo izdvojio iz samog videa xaxa

3. Pseto jedini nije hahah

4. https://s27.postimg.org/5rbuttf2r/image_0_02_05_9f7f3cb39a4610493c536fe4f23522651b.jpg

kad ga je izdužio, da od zdepastog debelog klija ispadne 'eleganci' karavan poput mazde 6 ili pežoa 508.

5. Evo opet blokade saobraćaja, šleperi zaglavljeni jbg. Ko nema zimske nek ne kreće po ovome.

6. Ja sam zadovoljan zadnjom vučom kako to ide po snegu

7. Jutros je 10cm novog.
    Evo su se zaglavila auta i na CT-BD, put sjevera nameti jbg, ali eto bez sinhra neću, pa ćemo se probijat :D

8. Slušajte ovo. Drug ima Grand Čirokija 2000 godište i sad nadje na oglasu za neke džabe pare u Požarevcu Grand Čirokija 2007 da dadne stari i da doplati. Ode, vidi, proba 3.6 v motor, preljepo. Dotera ga kući preko noći padne sneg on da krene negde kurac. Ni da mrdne, zadnja vuča samo. On se sagne ima šta da vidi. Džip fabrički nema kardan i diferencijale napred za Američko tržište jebeno hahaha
    Jebemo ga već 3 dana da nam vuče sanke po Kosmaju da se sankamo hahaha
    Zove ovog da mu vrati pare i džipa on nešto talasa. Onda drug drugi okrene i kaže mu lepo šta će sve da bude i lik kao dobro dodjite po pare i kola. Preveliko plakanje. A da zlo bude veće ovaj što je menjao je top mehaničar stvarno je proo pa je ugodjaj veći haha

9. Nije to ništa, moj kum čeka bebu, prvo dete, i mesecima traži auto da kupi zbog deteta i pre neki dan završio jebeni pežo 206 hahah

10. Moj kum je bebi kupio 206 on vozi bmw i dalje

11. Ja se ne šalim, to onaj što mislio da veliki servis za 206 kosta sest hiljada. Xd

12. Al krivo mi, i njemu je. Babaroga. Krem koža Laredo oprema samo djecu što neuspavljuje

13. Tilmo moji ne vide diferencijale al tvoji ortaci su totalne budale

14. http://s1.cdn.autoevolution.com/images/gallery/MITSUBISHIPajero-Montero-ShogunSport-369_11.jpg

Kakav je ovakav pajero po snegu itd? Vozio sam na placu kad sam radio jedan ovakav, solidan je po putu ovako, za dalje nisam imao gde da ga isprobam. Jedino na njivu posle kiše xd.

15. I meni žao Čirokija tog jebem ti.
    A dok ga prepravi u 4x4 ođe opet lako nije jbg.

16. Nemere prepravka nema izvode uopšte haha

17. I dalje vise lici na kozu.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.