Moja švalerka vozi cc. Mnogo je dobar cc.
http://najboljiauto.com/wp-content/uploads/2013/08/alfa-156-crosswagon-q4.jpg
jel ova 156 krosvagon ima neko specijalno vešanje ili je kao i kod obične pa je samo malo povišena?
Ovdje je odskocila pa se podigla i imas osjecaj da je odignuta, a zapravo to je opticka varka miki na koju si ti nasjeo i takvi i glasaju za vucica :S
Auuuu kako si me sad uvrijedio, ovo samo krv može oprat'. Niko me ovako u životu nije uvredio ccccc.
Ima da ti sipam šećera u rezervoar i od superba i od one fabije karavan što ćeš tek da uzmeš.
147 i 156 nijesu loša vozila al su tolko isforsirana kod nas da su postala lejm.
Ne znam sta znaci lejm al nekako to su.
Soroš
Soroš soroš šumadijski rok n rol
Neam pojma, ne b' to kupio nikad, čisto me ovako interesuje.
Evo stavih ljetnje i jos dvije pilot sport uzeh, da ne derem zimske po ovome.
Svaka cast legendo :D
Je l ima odredjen datum?
Valjda do prvog aprila zimske Trazi gtd kaznu
Pa prvi april ali niko normalan ne cepa zimske cim otopli
Jebes gume, kupice se :D
Tri sezone preteraju lagano kad ih zamenis na vreme
Kod nas su poostrili kazne od nove godine, sad sve duplo 50 eura za pojas Zaustavljaju ko ludi Isto tako i gume zagledaju
Pa ne moras da imas zimske ako nema snega brt kakve veze ima dal gledaju
A i ovde su se nakotili ko kusi psi od kako su pomenuti izbori samo, od kako su raspisani i po selima stoje a kad krene zavrsna kampanja verujem da ce u dvorista i garaze da ulaze
Ma ima snijega ovamo preko rogoja i romanije kad se ide Jebes grad, i ne vozim toliko po gradu, sve mi na 3 minuta
Haha brdjanin
Did you mean Vukajlija?
Google · 17. April 2015.
Moja švalerka vozi cc. Mnogo je dobar cc.
http://najboljiauto.com/wp-content/uploads/2013/08/alfa-156-crosswagon-q4.jpg
jel ova 156 krosvagon ima neko specijalno vešanje ili je kao i kod obične pa je samo malo povišena?
Ovdje je odskocila pa se podigla i imas osjecaj da je odignuta, a zapravo to je opticka varka miki na koju si ti nasjeo i takvi i glasaju za vucica :S
Auuuu kako si me sad uvrijedio, ovo samo krv može oprat'. Niko me ovako u životu nije uvredio ccccc.
Ima da ti sipam šećera u rezervoar i od superba i od one fabije karavan što ćeš tek da uzmeš.
147 i 156 nijesu loša vozila al su tolko isforsirana kod nas da su postala lejm.
Ne znam sta znaci lejm al nekako to su.
Soroš
Soroš soroš šumadijski rok n rol
Neam pojma, ne b' to kupio nikad, čisto me ovako interesuje.
Evo stavih ljetnje i jos dvije pilot sport uzeh, da ne derem zimske po ovome.
Svaka cast legendo :D
Je l ima odredjen datum?
Valjda do prvog aprila zimske
Trazi gtd kaznu
Pa prvi april ali niko normalan ne cepa zimske cim otopli
Jebes gume, kupice se :D
Tri sezone preteraju lagano kad ih zamenis na vreme
Kod nas su poostrili kazne od nove godine, sad sve duplo
50 eura za pojas
Zaustavljaju ko ludi
Isto tako i gume zagledaju
Pa ne moras da imas zimske ako nema snega brt kakve veze ima dal gledaju
A i ovde su se nakotili ko kusi psi od kako su pomenuti izbori samo, od kako su raspisani i po selima stoje a kad krene zavrsna kampanja verujem da ce u dvorista i garaze da ulaze
Ma ima snijega ovamo preko rogoja i romanije kad se ide
Jebes grad, i ne vozim toliko po gradu, sve mi na 3 minuta
Haha brdjanin