Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Evo malo opširnije
http://imgur.com/gallery/Jscsj
Ju ju
da pitaš bosanca koliko troši rekao bi 5-6 litara haha
Hahaha dizlo je to
Makaronac daj neki dobar auto za kupiti
Kakve su B mečke 2012. naovamo? Za drugarove roditelje, 50-60 godina imaju, ćale oće nešto kabasto sa petora vrata, a pouzdano, pošto baš često putuje/putuju do Turske, Grčke, Italije, Poljske. Jel to normalna mečka ili samo ima mečkin znak ko A klasa
Rađ, dobre Mečke B, buraz i snajka kupili početkom godine 200 cdi, auto je vrh. Jbg, nzm kako ćeš primiti info da je unutra Renaultov motor, jer sve dizel-motore u Mercedesima A, B i C klase pravi Reno.
Ne pravi sve nego pravi 1.5 i 1.6. Ionako ti motori sluze da samo spuste pocetnu cijenu modela, pa ko jos kupuje 1.5 mercedesa xaxa. A njima je jeftinije da kupe taj jadni dizel od renoa nego da sami sebi razvijaju novi jadni dizel jbg.
Osim što Reno ne pravi jadne dizel motore, zapravo su među boljim.
Pa zbog cijene i jeste, nije što ih vole
Brate ok nije poenta da navodim mane ili slicno, nego je poenta da sluze ti mali motori u mercedes, bmw itd. da spuste cijenu baznog modela, da moze mercedes reklami da napravi lupam sad b klasa dizel 18 hiljada. A ionako ne kupujes 1.5 u premium tako da jbg ni ne isplati im se razvijat svoj, potpuno ok.
Pazi kad nisam pitao koji motor bi da stavljaju u njega, ali s obzirom da i trenutno voze 2.0 dizel...
Reno pravi dobre dizel motore 1.5 ali tek posle neke 2006-7. Do tad su ugrađivali neku Delphi pumpu koja se krunila i opiljci sjebu dizne i ostale kurce. ono, 600-700e kvar sigurica.
Poznata je izreka među automehaničarima: delfi pumpe, delfi pumpe, ko vas ne zna, skupo bi vas platio ;))
XD
Tilmo rekao mi Pseto da ti napišem da ne jedeš govna, ti znaš šta je Delfi pumpa majmune
More napasete mi se muda obojica pa da pljuckate ko delfi pumpa opiljke.
Timo ne jedi govna ti znas sta je delfi pumpa majmune
Psps
Pseto banovan hahaha. Xd
Ksenon svetla, zatamljenje stakla i poliranje koliko su?
ahaha ladno ps dobio ban na vukajliji u septembru 2017.godine