Automobilizam

1. Što je 'vako jeftin ovaj z4, gledam na piku lik prodaje za 21 000KM

2. Kako da se reši problem ''tvrde'' kočnice na pežou 407 1.6 hdi? Fazon, oseća se kao da ima doboš kočnice.

3. Ispusti ulja malo

4. Reći ću drugaru da proba sutra. Msm kurac zna on to sam, mora u servis xd

5. svaki francuski automobil koji sam vozio ima sranje kocnice. kad pipnes malo cima da udaris glavom u volan a kad ide brze da bi zakocio mora bas pritisnes...
    ne znam zasto, ali i reno i pezo i citroen, svi imaju ovako nekako "podesene" kocnice. premekhano ili pretvrdo, ne znam kako da ga nazovem.

EDIT:
    mnogo rano kad pritisnes mnogo jako koce, tako nekako...

6. Nemoj da ispusta ulje brt jesi lud sprdam se hahahah

7. Taj rad, klio 3 u autoškoli je kočio kad se pola centimetra pritisne kao da sam ručnu povukao, a citroen c5 prve generacije koči kao eskort iz 91', potpuno isti osećaj na kočnici.

8. Upali kola i nadrukaj kočnicu 4, 5 puta i stisneš do kraja baš jako i zadrži. tad neko iz kanala nek odvije polako sisicu na točku da pišne ulje pa zategne i tek onda pustiš. pa opet nadrukaš 4, 5 puta zadržiš pa neka odvije sisicu na sledećem točku. 4 puta ponoviti postupak, na rezervnom ne treba XD

9. Ma oteraće ga u servis sutra pa nek odrede tačno, da se ne zajebavamo xd. Inače fin auto baš.

10. Pa ti plati ko te jebe XD

11. Prc, ne plaćam ja ništa xd. Njegov auto, neka plati i ovako ga je tek kupio pa treba da mu radi servise svakako.

12. Miki, svaka čast na pobjedi!

13. Audi A4 - S4 3.0 TDI Quattro 2008 god model 2009
    Unikatan primerak u Bih.
    Od opreme poseduje:
    Start-stop sistem (paljenje bez kljuca)
    Distanc kontrol (sam koci kada se priblizava drugom vozilu)
    Vebasto grejanje (paljenje preko daljenske kontrole)
    Tempomat
    Koza
    Navigacija
    Audi bass sistem ozvucenje sa cd sanzerom od 6 cd
    Grejaci sedista
    Komande na volanu
    Cobra alarm zastita
    Led farovi bi-xenon sa pracenjem krivine
    Pranje farova
    Led stopovi
    Rs prednja maska
    Nove vossen felge sa novim gumama 245-40-18
    Park.senzori napred i nazad
    Zatamljena stakla lumar folijom i jos mnogo toga

i jos mnogo toga

pod ovim misli na onu brojanicu oko menjača lolo

14. Kakvo auto jbt...

Može servo biti, crijeva itd. Vazda je tvrda ili vremenom omekša? Koči li da valja?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.