Automobilizam

1. Evo sranje sa multimedijom u Tojoti. Ne znam je li Fordova ili prošla ona...

2. Koči jako dobro, ali je tvrda stalno, tvrđa nego na mondeu recimo.

3. MIKI DOLAZI BRE U KOREJU BRATEEEE

4. Hoću obavezno. Kad?

5. Kasno. Završilo se ima 2 sata :-/

6. Kako je lijepaaaa.
    http://www.b92.net/automobili/vozili_smo.php?yyyy=2016&mm=06&nav_id=1141875

Nagrdili su je parking senzori malo, ali i dalje jebe.

7. Kasno. Završilo se ima 2 sata :-/

e jbg xd

Dobra ova mazdica.

8. Mjenjač zamijenjen, motor original.
    https://youtu.be/VGWuucnV44A

Prelijepo.

9. За коју недељу, ортак и ја оћемо да покренемо Југа који је 10 година стојао испод надстрешнице у дворишту. Осим што треба да ручно утврдимо да ли је мотор зарибао начисто, шта још треба тачно да урадимо пре него што окренемо кључ и одвеземо га правац ауто отпада?

10. Da vidite ima li goriva xDDD

11. Ulje, akumulator, svećice, proveri kočnice, da nisu zapekle. Al realno manja jebada je da ga utovarite na prikolicu i istovarite na otpad xd.

12. Ako će na otpad da ide ne treba apsolutno ništa XD

13. Al realno manja jebada je da ga utovarite na prikolicu i istovarite na otpad

Одакле приколица сиротињи рајетинима брт
    Не, озбиљно, оћемо да ови на отпаду виде да је исправан ауто и да можда добијемо коју кинту више за то

14. A možda ljudi sa otpada iz offline-a prate dešavanja na forumu i sve ovo čitaju.

15. У том случају ГОСПОДИНЕ ВЛАСНИЧЕ АУТО ОТПАДА ''ЖЕКИ'', ИМАМ ВЕЗЕ У ПОЛИЦИЈИ, ДАЈ 300 ЕВРА ИЛИ ЋЕ МРАК ДА ТЕ ПОЈЕДЕ К'О СТАМБОЛИЋА

16. Одакле приколица сиротињи рајетинима брт

Pozajmiš od nekoga ili odeš na neki obližnju auto plac i pitaš da li bi ti pozajmili (i koliko košta) auto prikolicu na sat-dva. Ili još jednostavnije, odeš na otpad bez jugića, pitaš koliko bi para dali i da li oni oće da dođu po njega. Bar uštediš kintu za benzin, ulje, svećice, wd 40 itd.

17. A ne znam isplati li se ulagati u pokretanje, jer će na otpad završiti. Nije samo malo petroleja, nego bi morao i benzin i ulje...

Nijesi pička prikolicom da voziš, nego na sajlu ili krutu vezu još bolje. Osim ako ne ideš 30km autoputem do otpada.

18. na sajlu ili krutu vezu još bolje

Тако смо и мислили, лепо упалим сва 4, окачим троугао и бог да ме види, три километра нису ништа

19. Ako je 3 km onda do jaja. Mada znam kad sam onog pezejca sa vikendice pokušao šlepam, nisam mogao, zapekli mu točkovi bili načisto. Plus je bio poluraspadnut, tako da bi pola delova ostalo po putu heheh.

20. Tako ti je najisplativije.
    Za šlepu će ti 15-20 eura sig uzeti, a ne znam što će ti. Samo za autoput.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.