U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Čim nađem koju u valjanom stanju :)
Šta misliš zašto je ovaj kratki skuplji? :)
Čvršća karoserija, manje međuosovinsko rastojanje i nema budalu za vlasnika.
E GTD, resio cale kocnicu konacno :)
Promenili smo servo, pa prvi majstor niej ispustio vazduh, pa otac otiso kod kolege ispustio vazduh i koci ka' nova.
Super.
Nego kaze desni dobos zebava, pa cemo to sledece da vidimo.
http://www.youtube.com/watch?v=jchRFe-O548#t=727
Blokira doboš?
Ne znam veruj mi.
Reko mu majstor da nije nesto u redu, mislim da ne blokira, mislim da ne koci.
Mozda se istrosio ili sta znam.
Sutra ide na dezurstvo, pa cemo prekosutra da ga pregledamo.
Moguće je da je do kočionog cilindra, ako ne koči.
Ako zablokira, ne mora da znači da je bilo pta u kvaru. 'Oće vlaga da uđe u Opelove doboše, pa nekad znaju da zablokiraju. Poslije nekoliko kočenja, trebalo bi da koči normalno.
Мени задњи десни блокира по мало и нон стоп, шта то може да буде? Ручна откачена, нема је више.
Ne znam, videcemo sve prekosutra.
Al dobro, bar je resio ove prednje.
Jel' stalno ili samo prvih, recimo, 100m kad je vlažno?
Ма стално, понекад се и чује, а кад дигнеш кола и завртиш точак он обрне трећину круга и стане.
Moguće da prerano steže pakne. Čuje se samo dok kočiš?
Само кад кочим. Запишти.
Moguće da je do toga što sam gore reka'. Povezi to majstoru.
Kočnica ne propada i nije tvrda. 'el tako?
Не пропада, и није тврда, кочи ауто, изува. Ај па фала, видеће мајстора каце курва врати из Немачке. (отишо на пост-дипломске вероватно)
ЕДИТ:Није да потцењујем мајстора али знао би и ћале то да среди, него неће, страх га да не сјебе нешто, први му ово ауто и њему а да може да каже да је ауто. Боље да иде код мајстора, таман да среди семениг/семеринг, и хлађење. Боље он.
Ne bi trebalo da je do mehanizma. Viđeće on čim skine.
A je l' moze da se pojebe ako sam slucajno sa rucnom vozio :P
P.S: Nisam mnogo, 10 metra.
'Бем ли га, дешавало се и мени да кренем са ручном, али осетим, после једне сахране сам обрнуо ауто у фаст енд фјуриус стилу јер сам заборавио ручну да спустим. Ово ти кажем ко утеху лоло. Ко сви ми остали чекај ГТД-а.
ЕДИТ: Скоро сам возио два километра, и стао, савио се испред сувозачког да покупим неку канту, и осетим ручну у ребро, немам појма дал сам возио тако или сам повуко махинално и нисам ни приметио (имам обичај). Провео сам 2,3 минута са подигнутом ручном и у месту, убеђивајући самог себе да онолку лампицу нисам мого да превидим.
Lolo
Ma rein, meni cale samo dao da isprobam kocnicu, kad vidim nesto sporo jebote, poglem dole. RUCNA JEBOTE!
Ma vozi sa ručnom, ko joj jebe mater....
lololo sta ce ti koj kurac rucna, stavis kamen iza tocka i aukurac.
Ako stignes auto