Automobilizam

1. Ka' da je 10 metara neka vožnja. Bolite te kurac, nije mu do 10km ništa moglo bit'.

2. I da se pofalim:
    Tablica pričvršćena, okviri bačeni.

3. Ако си возио са ручном значи да она ионако није ни за курац. хД

4. Samo jači gas i krenuo je.

5. Ма овај батица не зна да вози, нема то везе са Пајером. Пајеро ЈЕБЕ! :Р

6. не зајебај ГТД, Пахеро је два у један, и офроуд а и пичке га воле. ако си подгоричанин сигурно си прије пар година примијетио мојег пахера интекулера турбе 2700 по граду (не велим да си пичка него залјублјеник у кола, ка и ја).

7. Ovo nije do pajera, ovo je do ovog debila, pokušava nešto što je vidio na internetu sa stock terencem, pa ne može to sinak, nisu oni svemogući, uloži malo u ogibljenja :)

8. Па то, основна физика, ја се не разумем у офроуд вожњу, ал немеш додават онолки гас на оном нагибу јер се ауто додатно пропиње.

9. Ma ne to, nego viđoste li kako se spljošti, ka da je od kartona.

Paninaro, nijesam Podgoričanin, ja sam izNi'šića.

10. e u Nikšić nijesam odio otkako su mi prije nekoliko godina na trgu naplatili duplo parking što vozim džipa. nevjerovatno.

11. Nije to što voziš džipa, no što nemaš NK tablice.

12. nije tačno, bila je velika tabla sa cjenovnikom, nisam mogao da vjerujem.

13. Uzmi u obzir da je on težak dvije tone i da nije predviđen za prevrtanja :)
    Odlično se on i zadržao s obzirom na težinu i visinu pada.
    Zato se u ozbiljan off road ide sa roll kavezom, jelte.

14. a šta voziš ti skočimiše?

15. Jebi ga, najlakše se šdžipom prevrće.

Paninaro, da parkiraš tenk sa NK tablama naplatiće ti ka' za malo auto.

16. On vozi šta i ti lolo

17. nećemo mi tako nikad u evropu, dok se budemo dijelili na nahije. evo ti jedna edukativna definicija

http://vukajlija.com/ovaj-nas/518432

PS: nije moja

18. Ma to je i dobro na neki način. Ne vežem se osim kad idem izNikšića. A ni tad se ne vežem, nego samo prijebačim pojas preko x)

19. Ma kad ga voziš kako treba nećeš se prevrnuti nikada. Treba vježbati, jbg, ja sam upraksao da uletim 100 u raskrsnicu da se ne prevrnem :D

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.