Automobilizam

1. Па шири их мало
    :генерални спонзор скеча: Сканди хумор:

2. Da skoro, sem što mu je motor crk'o. Šta misliš, dal bi mogao da se ubudži onaj 2.6E što je išao u 100 c4?

3. To mu je jedina mana, ali za ove pare dobar je kakav god da je.
    Ne znam što bi neko V6 i to slabiji ubacivao pored Poršeovog. Neki jači turbo redni možda, ali je i trenutni 2.5 vjerovatno ok za početak.

4. Tero sam danas Toyotinog Landkruzera mislim da je 2001 čini mi se 3.0 dizela. Uopšte nije loša stvarčica

5. Dobar je on, Prado ili V8?

6. 4 klipa al neko čudno ubrizgavanje ima

7. GTD
    To mu je jedina mana, ali za ove pare dobar je kakav god da je.
    Ne znam što bi neko V6 i to slabiji ubacivao pored Poršeovog. Neki jači turbo redni možda, ali je i trenutni 2.5 vjerovatno ok za početak.

Ja poršeov motor skoro nisam video da neko nudi da prodaje (sem u švedskoj par komada, preskupih), a ovaj 2.6 nudi lik ovde za 200 eura. A u Švedskoj može da se nabavi za 200-400 eura motor iz volvoa 850, 2.3 T5 od 225 ks, to bi već bilo fino, ako nema original motora za njega.

8. Poršeov će sig biti u krš stanju da se nađe neđe + atest, pa je vjerovatno najbolje ovaj da se radi jbg.

9. Strašno, a gle ovog averidž pančevačkog vozača.

http://www.kurir.rs/vesti/beograd/video-nekoga-je-mogao-da-ubije-vozi-suprotnom-trakom-na-obilaznici-pupinovog-mosta-clanak-2314271

Al stvarno em ne znaju, em im se jebe za pravila. Meni crnjak bio prošli put, jbt, od Halmstada do Beograda nijedan prekršaj jači nisam video, uđem u Pančevo, na manje od 2 km od kuće, lik prolazi kroz crveno sa sve onim umobolnim pogledom iz malog mozga, specifičnog za pančevce.

10. Lol, nije mi jasno kako je dospio uopšte tamo. I još je svakog trena mogao preći preko ivičnjaka i vratiti se.

Ja prođoh pola Evrope, sve top i na 2km od kuće me zaustavlja lik i kaže da mora folije da mi skida :(

11. Pa ne ume govedo ni to. Realno, stresnije je 18 km po Pančevu da se vozi, nego 1888 km po Evropi.

12. A dobro, nijeste valjda najgori u Srb xd.
    To stresiranje je najgrđe. Ili kad sjednu pored tebe pa viču "pazi, pazi". Alo, druže, koji ti je kurac, nek i ostali paze malo. Ljudi puknu od nervoze, a sjede na suvozačev sic, zamisli kad voze kako je xaxa

13. Tuga brate, tuga. I jesu najgori u Srbiji, msm faktički više nisam pančevac, zadnje 2 prijave mesta boravka su bili u Halmstadu i sad u Beogradu hue hue hue. I jesu najgori, jbt, sve što rade im je tako usrano kao i vožnja. A ovo ko se vozi pored mene ili ne komentarišu (drugari, drugarice itd), ćale i keva komentarišu ostale vozače u fazonu ''ovi sve luđi i sve manje znaju da voze''. Ćale 27-28 godina taksiranja ima iza sebe ima i idu mu na kurac svi zajedno.

14. Ali imate Borkovića.
    Ruma nema ništa, a tegle stalno.

15. Hehehhe Duca SNS bot xd, dobar je on, samo mi ide na kurac što se gura u ovu lokalnu samoupravu.