Automobilizam

1. A jel stvarno on ima neke koristi od toga?
    Posto ne vidim drugi razlog da se gura tu.

2. Da mi je ćale dao sa 14 bih već vozio za G.A.G.A trke. Sad bih bio Ralf Šumaher kapiram

3. A jel stvarno on ima neke koristi od toga?
    Posto ne vidim drugi razlog da se gura tu.

Za Borkovića pitaš? Pa pazi, obezbeđuju mu sponzore, kapa lepa lova od toga (naročito od nis-a valjda, a njih lože kao sa reklamom itd), ubacili ga da bude pomoćnik nekog gradskog sekretara, plata 120 000 dinara i nije loša toliko xd. Ćale mu već 30-ak godina drma u ams pančeva, verovatno je i njega ubacio na neko još bolje mesto.

Da mi je ćale dao sa 14 bih već vozio za G.A.G.A trke. Sad bih bio Ralf Šumaher kapiram

https://www.youtube.com/watch?v=4Qh9Cz0c-sM

4. Zato đecu odma u mali N.

5. 10 sekundi, 1 par guma ode xd.

6. One Nankang gume su za drifta top ako stare nećeš. Jedino za njega i valjaju.

7. Iskreno nisam gledao gume za to, samo smo se drugar i ja sprdali sa nekom omegom 2.5 matorom na ćelavim gumama pokušavali neki ''drift'' po selu, livadama nekim de ne možemo da sjebemo ništa, sve je na tome ostalo.

8. I ja volim da driftujem, ali sa prednjom vučom jedino neki Scandinavian Flick jbg.

9. Je li istina da Fijat otpušta 30% ljudi u Srbiju?

10. Tužni smo, izdržite.

11. jeli tacno da otvarete restoran na svetom stefanu u crnoj gori?

12. Ja ne, ali zato brat moj. Biće banja.

13. Neće niko 500L da kupi jbg. Zacenili, možeš Mondea novog u Švedskoj za te pare da uzmeš. Kontam da je bolji od fijata.

14. Najveca govna u saobracaju na nemackim ulicama:
    1. biciklisti u ful opremi biciklistickoj opremi
    2. biciklisti
    ....
    10. vozaci bmwa sa tablicama offenbach
    11. ostali

Kako mi neka pedercina u ful biciklistickoj opremi uleti pred auto zaletio se ko nenormalan sisa onom biciklistickom stazom koja ide kroz raskrsnicu, skrecem desno pogledam na spiglu nema nikog iza. Dakle ulazim i skrecem manje od sekunde kad sam pogledao na spiglu on kao nenormalan izleti. Jebes mi sve razmisljao sam da li da ga ganjam i izudaram necim.

15. Meni su gori od biciklista neki naloženi likovi na skuterima, uleću u makazice, nepoštuju prvenstvo prolaza, prolaze na crveno itd.

16. Lukse moram se sloziti sa tobom i podeliti isti dojam. U njemackoj ucesnici u saobracaju, koji ne voze automobile, su cesto bas bahati. Biciklisti su ovakvi kao sto ih opisa, a pesaci idu dotle da ni ne pogledaju da li prolazi auto kada prelaze ulicu na pesackom. Znaju da auto mora da stane, i ne jebu ni 2 posto da pogledaju, a kamoli da zastanu..

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.