Automobilizam

1. Nikad ne znaš oće li te kaka žena udariti.

2. Nego, nijeste mi regkli valja li ovo čemu.

3. Ko joj jebe mater, ako ne vozi tenka ide pod mene drito glavom u bull bar :D

4. Nego, nijeste mi regkli valja li ovo čemu.

Сем што има што би ти реко лудог власника који му је ставио још луђу цену, не фали му ништа...

5. Dade mi finu ideju da napravim bul bar, pravio sam već jedan za Nivu. Samo još da naučim da pravim rol kejdž.

6. zovi pitaj je li euro kuka

7. A bili moglo šta po terenu?

8. ene, veli da je 4x4. kao panda, biće. pande su kul.

9. Mogo bi po terenu.

Karter da odvali, il auspuh.

10. što će ti auspuh? da se manje čuje, ne zajebaj. :))))

11. Jebem mu mater, kako ga nije sramota da napiše da je terenac.

Ja sam sedmoro po makadamu gonio i nijesam ništa odvalio, al' sam iša' 10km/h.

12. ja i ti treba da odemo na Ptič jednom, da probamo makine.

13. Пријављујем се за вожњу са панинаром!

14. Tačno mi dođe da nešta 'vako kupim za off road:
    http://www.autodiler.me/auto_oglasi_kamion/127399#

15. dobar je ali troše gomna

16. Први пут данас сам користио ручну откако смо недавно ставили нову сајлу и средили задње добоше. Хвата већ на три зуба и држи укопано, за разлику од некад кад сам могао да је подигнем докраја па чак и да кренем уз буку :Д

17. http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/123316#
    GTD, spusti ovom na 1000 i uzimaj..
    Ako ne i vise, pregledaj ga, nadji mu mane i uzmi ako mozes.

18. GTD rasprodaj sva auta i ostalo st ose da rasprodati i kupi neki dobar dzip i vozi se ko gospodin stalno.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.