Automobilizam

1. Bas, bas dobar za te pare.

2. Fin Pajero.

Evo ja bih prvi voleo da budem dizajner... Ne ide mi loše crtanje, pogotovo automobila.

I ja se prijavljujem! Vrhunski crtam, posebno kad se napijem!

3. Koja je fora sa tim kad ga prepolove pa zakrpe, ne kapiram, duduk sam za to?

Па кад је хаварисан до неке мере не исплати се лимаријски га исправљати, него узму лепо исеку један што је хаварисан напред и један што је хаварисан назад, исеку, споје, офарбају и вози. Тако сам ја урадио са Галантом кад је први пут хаварисан, додуше нисам га продавао него возио сам, кад му се други пут десило онда сам га бачио у свињачу... за 200 еура. лололо

Jel' ko ima iskustva sa ovijem:

Мени је тај 500Л најлепши у том сегменту, мсм поред мериве зафире и гована, реално овај ауто јебе. Лично га никад не бих возио, ал ионако нисам маторац од 40-50 година, двоје деце, викендицом, средњим примањима и досадном женом тако да је то ок. лолололо. Има их доста по БГ-у. Видео сам рекламу на станици у Шпанији, реко, дотле ли си стиго, мали храбри крагујевчанине. Баш сам се кул осетио.

Што се тиче Заставе, имали су они доста лепих концепт аутомобила, на папиру, ал џабе кад нису знали да направе нешто поуздано, јефтино, да изрекламирају. А неће ништа да праве јер развој новог модела кошта милијарду-две, а нико неће да им да те паре. Можда некад у оквиру Фиата нешто направе, ако Фиат реши да брендира неку линију својих аутомобила на тај фазон. Мада сумњам.

4. ал џабе кад нису знали да направе нешто поуздано

E to me brine...

Znam ovoga lika, možda bude kakva kompenzacija:
    http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/119386#

5. http://en.comparis.ch/carfinder/marktplatz/mercedes-benz/b-klasse/16055443

b klasa, 2009. kosta 7800CHF (6300eur). jadac je da preso 250000km.
    cini se da ostalo izgleda ko nov po slikama.

ko ume da namesti kilometrazu, pa da se proda za duplo u srbiji, ko i svi ostali automobili? :)

6. Tek se razradila.
    Ođe bi joj kilometažu na 80 'iljada i zacijenilli 12000 eura.

7. Nemoj da vracate kilometrazu, 'de ce vam dusa, to je greh!

8. apsulutno svim uvezenim automobilima na onom sajtu polovniautomobili su namestene kilometraze. to vidim kad uporedim cene njih sa cenama na nemackim i svajcarskim sajtovima.

zaradjuje se tako sto se nalaze ovakvi primerci sa 200-300k kilometrazom, kojima padne tvrdo cena ovde, smanji kilometraza, i prodaje po vecoj ceni. kraj price.

ako bi neko bio posten, slaba zarada kod uvoza, ne bi bilo toliko skuplje kod nas nego u nemackoj.

9. Jedino ako imaš rođaka koji uvozi kola, ka' ja što imam lolo.

Dobro očuvana mečka, sunce joj jebem.

10. jeste ocuvana, do te mere da bi je za sebe uzeo... ali ne bi rizikovao ovde sa 250 000km, skupi servisi u tri lepe.

a i zajebavali bi me na svakom tehnickom, gledali bi da nadju stagod kad vide kilometrazu. zato ga i prodaje ovaj. zato mu i cena 6000evra.

11. - ел права км
    - јес
    - могу да вим сервис хистори
    - изгубијо
    - а па добро, дешава се

12. Kad smo kod kilometraže, otkad sam proda' mečku ima godinu dana. Preša' sam Golfom skoro 30 'iljada. Sad piše 250 000 lolo (greška bila).
    Ako kilometraža nije skidana kad je doša' iz Njemačke, trebalo bi da je preša' malo ispod 800 'iljada.

13. Па кад је хаварисан до неке мере не исплати се лимаријски га исправљати, него узму лепо исеку један што је хаварисан напред и један што је хаварисан назад, исеку, споје, офарбају и вози.

То ти је и у Британији раширена пракса, то се тамо зове ''cut & shut''

14. Ne, ne. Tamo se zove Lipu dizajn lolo

15. АХАХАХАХАХАХА јој ал онај сурферски ауто од две Корсе је био убедљиво једна од најгрђих школопоција икад

16. Sve što je onaj Lipu napravio je težak kič i šund, u njegovim dizajnerskim biserima se ne bi vozile ni domaće estradne ''umetnice''.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.