Moraću neđe naći znak "zabranjeno pušenje".
Kako smrdi auto bez kožnih sjedišta kad se puši u njemu, to je strašno. Sav dim upiju. U golfa ću izvaditi onu pepeljaru dolje pa staviti još jednu ventilaciju lolo
Šta znam, meni onaj dan nije izgledao tolko loše, hehe.
Danas sam bio kod čoveka za eskorta, odličan. Rekoh več, 95. klima, centralno zaključavanje, atestiran 5g i registrovan do dogodine. 1000 evrića, al da sačekam par dana dok on kupi to sto oce, bolja neka, posto nema sta da vozi ako mi proda odma.
Vrata bi trebala da budu šuplja, zbog žabica. Ovaj blatobran sa rubom je naknadan, vjerovatno. Hauba nije u vinklu, i jasno se vidi kako je na suvozačevoj strani "ušao".
Vraćaj to, pa okači slike od eskorta. I još jednog majstora nađi, da te taj drugi ne zajebe lolo
Ovog eskorta su pogledala dvojica, probao stric, on je neki polumajstor hehe
A i izgleda super. Čim uslikam, okačiću.
Mada taj isti majstor, prodaje i kadeta suzu, utegnuta fino, sredio je ko šećer. Vozio neki matori tu iz kraja, 10 godina se voziko po 20-30 km dnevno maksimalno, al kaparisao već neko, ako ne skupi pare mozda i to uzmem do srede. Sta mislis o tome? Nema plin, 5l trosi
Кадет ми има гадан ентеријер, сваки од њих, ал оно... Није то толико страшно. Ескорт ми је готиван, мада сам чуо да су им мотори курац, ал јбг... Ниједан ауто није без мане, а и не значи да ће теби нешто да се деси са мотором.
Kadet je baš tijesan naprijed ako imaš preko 1.90m.
Suza 1.3 troši 5 litara benzina, najveći problem korozija.
Meni na Eskorta 1.4 je dobar motor, ali troooooom.
Сад не знам да ли ме ви истриповасте, али гледам кров овде и некако стоји увијено, уврнуто, лоше.
Кадет ми има гадан ентеријер, сваки од њих, ал оно... Није то толико страшно.
Другар скоро узо Ескорта 1.4 '86 годиште, возио сам се у њему и стварно иде ко пометина. Али он каже да га из Крагујевца лагано возио 140 аутопутем, тако да контам да брзина мало компензује тромост. А и још ако није много бучан, онда кул (колико год ауто стар скоро 30 година може да не буде бучан).
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Moraću neđe naći znak "zabranjeno pušenje".
Kako smrdi auto bez kožnih sjedišta kad se puši u njemu, to je strašno. Sav dim upiju. U golfa ću izvaditi onu pepeljaru dolje pa staviti još jednu ventilaciju lolo
Mislim na ovaj zahvat (nije baš precizno odrađeno)
http://www.dodaj.rs/f/3X/Yd/Rzp7pAy/golff.jpg
Ili da jednostavno zalijepim pepeljaru?
Ili da je pretvorim u držač za čaše?
Evo nesuđene mašine.
http://www.dodaj.rs/f/3T/vc/4hMMLPuI/img155.jpg
http://www.dodaj.rs/f/D/13y/3omEtWyb/img157.jpg
http://www.dodaj.rs/f/3o/zS/379QPN6H/img156.jpg
Odma da ti rečem da gadno stoji...
Izgleda loše od naprijed pa sve do zadnjeg točka suvozačeve strane...
Šta znam, meni onaj dan nije izgledao tolko loše, hehe.
Danas sam bio kod čoveka za eskorta, odličan. Rekoh več, 95. klima, centralno zaključavanje, atestiran 5g i registrovan do dogodine. 1000 evrića, al da sačekam par dana dok on kupi to sto oce, bolja neka, posto nema sta da vozi ako mi proda odma.
На сувозачевој страни се баш јасно види да је нешто фарбано и рађено. Мада можда ме и светло трипује.
Vrata bi trebala da budu šuplja, zbog žabica. Ovaj blatobran sa rubom je naknadan, vjerovatno. Hauba nije u vinklu, i jasno se vidi kako je na suvozačevoj strani "ušao".
Vraćaj to, pa okači slike od eskorta. I još jednog majstora nađi, da te taj drugi ne zajebe lolo
Ovog eskorta su pogledala dvojica, probao stric, on je neki polumajstor hehe
A i izgleda super. Čim uslikam, okačiću.
Mada taj isti majstor, prodaje i kadeta suzu, utegnuta fino, sredio je ko šećer. Vozio neki matori tu iz kraja, 10 godina se voziko po 20-30 km dnevno maksimalno, al kaparisao već neko, ako ne skupi pare mozda i to uzmem do srede. Sta mislis o tome? Nema plin, 5l trosi
Dizel?
EDIT:
Mislim na eskort.
Кадет ми има гадан ентеријер, сваки од њих, ал оно... Није то толико страшно. Ескорт ми је готиван, мада сам чуо да су им мотори курац, ал јбг... Ниједан ауто није без мане, а и не значи да ће теби нешто да се деси са мотором.
Benzin. 1.6
Kadet je baš tijesan naprijed ako imaš preko 1.90m.
Suza 1.3 troši 5 litara benzina, najveći problem korozija.
Jel' Eskort ima plin?
Nemam tolko, 180 santima, možda malo više. Ovaj je 1.6, fino ide, probasmo ga.
Suza je isto vrhunska sa tim motorom.
Koji je u Eskorta?
Pa u eskorta je 1.6, ima sekvent plin, atest uradjen skoro
A u Suzu isto? x)
http://www.dodaj.rs/f/3o/zS/379QPN6H/img156.jpg
Сад не знам да ли ме ви истриповасте, али гледам кров овде и некако стоји увијено, уврнуто, лоше.
Другар скоро узо Ескорта 1.4 '86 годиште, возио сам се у њему и стварно иде ко пометина. Али он каже да га из Крагујевца лагано возио 140 аутопутем, тако да контам да брзина мало компензује тромост. А и још ако није много бучан, онда кул (колико год ауто стар скоро 30 година може да не буде бучан).
Nisam se mnogo raspitivao za suzu, da se ne nerviram, jer je fakticki prodat, al mislim da je i u tu 1.6, bez plina
I ja imam takav eskort i mogu reći da je Golf brži. Uzmimo u obzir da stariji mjerači brzine lažu. Ja sam golfa po njima gonio 170km/h.
Teško je ocijeniti preko slike, ali može biti da je i krov puka'. Auto izgleda mnogo dotrajalo i loše, jebiga.
Apload ću slike sumnje.