Automobilizam

1. Meni se ne sviđaju ni na jedno lolo

2. Ne kači više E39, ima nas sa slabim srcem lolo

3. Jes bi ejndžel ejs dobro stajali na Rabu lolo

Ja dao oglas, čisto fore radi lolo
    Imam i 3 pitanja.

4. Ima nas sve ga jebalo. Auto izgleda tako da iako je 15 dina već star ne mož vodu da mu nose u velikoj meri mnoga nova auta.

5. Мазда 323Ф ми је један од најлепших аутомобила. Једино што је матор.

Колика му је реална цена, гледао сам прошле године тражили су и 2 сома, контам да је сад негде 1000-1200 фул очувана?

Ови што их имају супер очуване се не либе да ребну 1.700 цену, тако да ако будем у наредних годину две продавао своју МазГу 323 без Ф, испод 1200 нећем.

6. Sad su auta postala ko francuski filmovi, svako par godina izadje nesto lijepo i dobro, a ostatak su sklopocije.

Najgore sto su u ovoj seriji gdje je e39 nagrdili sedmicu i ostala je nagrdjena. Nesto izvlaci ona facelifted, a e38 je obrnuo krug i zavrsio sve.

http://www.youtube.com/watch?v=bSU07TcsHnY&list=FLkLDW-DgPmjyME20WfnHKrw&index=13

7. Posebno M5. To je zmaj kako ide, ja ga 220-230km/h gonio. Ka da vozim 100 u Golfu dvojci koji je tehnološki mnogo napredniji od njega. I noviji. I brži lolo

http://cars-database.com/data_images/gallery/02/bmw-m5-e39/bmw-m5-e39-02.jpg

8. Gledao sam kad ga lik sa semafora punim gasom pokrece. Ajme majko, pa zadnji kraj mu se spusti 10 cm koliko se napne. Divota jedna!

9. Stižu mi poruke na oglas da sam lud, a stižu i da dvojka toliko vrijedi lolo
    Baš milina čitati.

10. Najgore sto se moze uraditi na BMW je staviti M oznaku, M feluge i volan, a da auto nije pravi M...

11. Nijesam siguran, ali mislim da možeš da doplatiš fabrički M paket spoljašnjosti, a motor koji 'oćeš. Bar možeš kod Audija...

12. Ima Bmw koji izlazi sa M paket opremom, nači sve sem motora.

13. Znam da se moze uzeti sa M opremom bez motora, ali smatram da je to za one sto imaju malu pisu. Ako vozis 525 neka bude 525, kad budes bio u stanju da vozis M onda vozi M. To je moje skromno misljenje.

Za koliko ste najmanje para nasuli goriva na pumpi? Ja za 15 jednom, inace za 20 i sramota bi me bilo za nize.

14. Hahaha koje je to govno, raspada se u komadima. Nego rnrt-rain jel imaš ti neku sliku svoje mazGe?

15. Kinezi, mamicu im jebem.
    Oni taksiraju sa kopijama Džeti dvojki i Audija 100.

16. Uzivo je ova kopija jos vece sranje, ima ih u Banjaluci...

17. Ja uvijek sipam pun, mrzi me da čekam na red na pumpi. Ima jedna pumpa đe su goriva malo kvalitetnija nego na ostalima, pa svi toče tamo. I kamioni i autobusi i skuteri, ama, svi.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.