Automobilizam

1. U, jebote, da je 15 KM ja bih puka' od blama.
    Jednom sam točio za 15 eura. Bili neki bonovi koji su važili do sjutradan.

2. ja redovno sipam za 1000 dinđži...to je nekih 8evra, i ni najmanje me nije blam haha

3. Model je SHUANGHUAN CEO - dobra kopija BMW X5.

Што је најбоља фора, BMW, je Кинезе тужио за оваква срања, и изгубио спор. Наводно, возила немају сличности.

Hahaha koje je to govno, raspada se u komadima. Nego rnrt-rain jel imaš ti neku sliku svoje mazGe?

У 8гб слика у компу, мора да је залутала нека, претражићу.

Иначе сипао сам за 200, баш из нужде. Попрцкиво ме онај на пумпи. лоло

4. Kod nas imaju neka govna, ako naspeš preko 35 litara dobiješ tečnost za pranje stakala gratis. Eno mi dvije boce u gepeku lolo

5. Ali neverovatno je koliko su automobili atraktivniji na ulici kada ih vidis nego na sajmu, u hali. Npr. za novom meckom na ulici bih se okrenuo, dok na sajmu bih samo prosao pored nje. Taki neki dozivljaj imam..

6. http://s22.postimg.org/qfndsz6pt/DSC00601.jpg

http://s15.postimg.org/wgaguqh7v/DSC01023.jpg

http://s13.postimg.org/4x4ztr0tj/DSC00967.jpg

Једино ове, прва је баш на дан кад је купљена, сад мало другачије изгледа. Са леве стране у дну доле има улубљење од једног скутера, тј. од главе ретровизора скутера. Раткапне треба да се промене, и има малу рупу у бранику напред јер сам прегазио једну гајбу и она одскочи некако тако да избуши браник. Али је механички и лимаријски сигурно у бољем стању но кад је узета.

Едит: Реко ја да је 323 без ф. :) А Ф ми је сад ружна, јер због тупавог закона светла морају да буду упаљена стално, а дању она не изгледају лепо.

7. A pa to je limuzina, ja mislio hečbek. Odličan auto, nego vidim da si iz Albanije ololo

8. A pa to je limuzina, ja mislio hečbek. Odličan auto, nego vidim da si iz Albanije ololo

Јел по нагласку? лоло Да је не урекнем, страх ме да је хвалим. х)

9. Al ti je registracija pa Elek jebeš ga pomislio logično.

10. Ма знам, но зезам се.

Едит: Ал се сјебах сад.

11. Рнрт,

ајде 1200е (значи даш сома и тераш хехе) да схватим некако, ал 1700е је већ озбиљна цифра за антику од 25 година.

Једно време сам био загризао за БМВ, 318-ка, 91 годиште изгледа брука, ал тражи лик 2200е. Знам да су добри и да држе цену ал одбијам да дам толике паре за ауто из доба кад су Шешељ и Вук били кумови.

12. 15 i 20 KM Boxeru, ja sam iz Republike Srpske pa u markicama pisem lolo.

Kod nas likovi sipaju i za 5 maraka, a znam jednog koji je nasuo za 2.50...

13. Мој друг продаје бмв 318, 93 годиште, за 2000е. Али ауто је перфектан, уложио је у њега барем 2 хиљаде евра, оригинал неке огромне фелне и гуме, од новије серије, секвентни плин, у фарове уградио оне анђеоске очи, ксенон светла, комплет му заменио седишта и тапацире, нов ауспух ремус, штопке, задњи спојлер, бранике..и ко зна шта још. Стварно је ауто средио за своју душу.
    И неко прође и изгребе му га шрафцигером све у круг и по хауби, озбиљан дуборез.

Овај друг се потпуно разочарао, пуко је скроз.

14. @rnrt-rain
    Fino izgleda, samo je ova obloga volana seljačka...

15. Moji jarani jednom stali na benzinsku i pita onaj čova kolko će sipati, kažu SIPAJ DVIJE MARKE!

Stao onaj, gleda, ne vjeruje, pita opet koliko a oni uglas PA DVIJE MARKE JEBIGA!

Skenjao se onaj lik, aj pljucne on dvije marke i pita 'A dokle idete momci?'
    Ovi opet uglas DO MODRIČE!

Pumpadžija se lagano prekrsti i ode, nije ni te dvije marke uzeo.

A moj minimum je cener kad baš nemam para a treba mi za po gradu, a maksimum je pun, jebiga, 70 litara.

16. Ау Тилмо, много лоша прича :(

Па ја не знам како бих реаговао, шта чинити са таквим монструмом..

17. Au, Skočko. To je bruka.
    Vidim Vitara dosta troši. Ovaj 'oće zamjenu za nju lolo
    http://www.pik.ba/artikal/9177532/golf-2/

18. Па ја не знам како бих реаговао

Bačio mu bombu u dvorište, premlatio ga dok mu oči ne iskoče, stražario spuškom na prozoru...

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.