Automobilizam

1. Dal je ovaj jedini lud ili jedini normalan vlasnik golfa dvojke? :D

2. Jedini lud. Traži manje od tržišne vrijednosti.

3. Ako je u dobrom stanju, vredi hiljadarku.

4. Kako ljudi znaju ošacovati cijenu, sunce ti jebem....

5. 'Ajde da je bar ka' iz fabrike, pa da čovjek reče nešta.

6. Što spemujete toliko? Nalepite random sliku ili oglas i komentar tipa, vidi pička, vidi kurac, pička je lepa kurac je ružan. Tema bi mogla da bude mnogo korisnija. Zatrebaće nekad nekome neki savet neće imati gde da pita od jebenih Golfova dvojki koji su kerov kurac inače. Spoštovanje Boxer bez familije.

7. Spemovanje pisanje o automobilizmu u temi za automobilizam? Hmmm

Golfofa dvojiki koji su kerov kurac inače

Ne lupetaj ako se u nešta ne razumiješ.
    Isto ka' da bih ja reka':
    "Eeee bemve marsovac zna da se spontano zapali ako mu natočiš preko 30 litara benzina! Eee"

8. I da:
    Ova strana je prošla bez spominjanja dvojke lolo

9. Opet lupaš gluposti? Teško se razumeti u Golfa opasno, ima 3 u Srbiji, teško ih je videti i doći u dodir sa njima pošto je jedan u Nišu i 2 u Subotici al jedan lik živi preko pa ga vozi gore. Brate...

10. Pa lako se razumjeti u većinu auta na našim prostorima. Drugo je ako ga ti mrziš i lupaš gluposti o njemu.

11. Ne mrzim samo sam realan za razliku od tebe.

12. Spemovanje pisanje o automobilizmu u temi za automobilizam? Hmmm

Jok ajd sad da zalepimo svi po sliku Juga i komentar da je kršina. Pa niko nije retardiran jebeno.

13. Ајде не смарајте, нек прича ко о чему хоће.

14. Ako pod realan smatraš subjektivan (što nije pravo značenje te riječi) onda i jesi.
    Da golf ne valja ne bi ga toliko ljudi vozilo.
    Misliš da ga ne bih zamijenio da mi zadaje probleme ili imam više para?
    Udoban je solidno, nema klimu, startan (kad se uzme u obzir koliko konja ima), malo troši, jeftino održavanje.
    Ako misliš da ovakvo auto ne valja ničemu, treba ti pomoć psihijatra.

15. Jok ajd sad da zalepimo svi po sliku Juga i komentar da je kršina. Pa niko nije retardiran jebeno.

Lijepi ti šta 'oćeš. Dok ima veze sa automobilizmom meni ne smeta.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.