Automobilizam

1. To što ti lepiš nema veze sa mozgom, kaki kurac automobilizam. Nebo je plavo, trava je zelena.

Toliko ljudi vozi golfa jer košta džabe pare a kotrlja se jebi ga. Ne zanima ljude udobnost, ne zanima ih izgleda niti bilo šta nego da odu od tačke a do tačke b i ćao. Ili jednostavno nemaju više para jbg. Kriza je kod nas ne 2 nego 20 godina.

Startan? Očigledno nisi vozio neke druge automobile ako je golf dizel startan auto. Ili 1.6 benzinac, ne znam tačno na koji model misliš. Održavanje je jeftino ako stavljaš Turske delove ko što svi rade a to opet izlazi skupo moraš se složiti.

Nije da ne košta ničemu, kupio bi ja jednog da imam u čemu da doteram svinju sa pijaca za Uskrs ili Božić da ne prljam ova kola normalna.

2. To što ti lepiš nema veze sa mozgom, kaki kurac automobilizam. Nebo je plavo, trava je zelena.

Jok, ima veze sa politikom.
    Jesi li pijan ili šta?

Meni je zadovoljavajuće udobno u odnosu na konkurenciju. U suzu nemam đe noge da stavim, a nijesam posebno visok (1.98m). Ni eskort nije mnogo bolji.

Opet zaboravljaš na Golfovu konkurenciju. Uzmi Golf dizel (ne mora čak ni turbo), pa onda provozaj eskort 1.4 koji ima 15KS više. Ako bude Eskort brži, dođi po 200 eura.

Na moga ide sve original, njemačko, osim ako mi je baš baš frka. Štop svjetlo 10 eura, branik 15, rezervoar 50.

I da na kraju u bokser stilu poručim ljudima:

AAAAAAA nemojte kupovati bemve jer je jako spor i bemve je jako spor jer je spor. I onda bemve ima mnogo boljih auta. Bemve

3. Ti ne razumeš ni reč šta sam ja napisao. Da li si video da ja negde veličam Bmw-a?
    Nisi. Ali to ne menja činjenicu da je Golf go kurac od kola.
    Golf udobniji od konkurencije? Jebem ti ženo maiku.

4. Ја да дајем фабрици име дао бих јој име Бавариан Мотор Воркс. Нема ништа јаче од Бавариан Мотор Воркса... Осим можда џиновског метеора... Мада и ту је клање...

5. Ma de bre. Golf pogotovo dvojka je carski auto. Sa 14 000 evra ja bi kupio dvojku jer to je tako kul kad ti sedišta obijaju bubrege. Sa ostalih 13 400 bi kupovao lagere za točkove i brave na vratima.

6. Golf udobniji od konkurencije?

Da. Jedino u njemu imam kud sa nogama. Možda se sitniji ljudi ne slažu sa mnom. Udobnost je individualna stvar.
    Ležajevi su mi 3 godine jedni te isti na autu, a breve iha. Ko jebe brave kad su euro po komadu. A ni ležajevi nijesu skupi.
    Tvoj najveći problem je što pokušavaš nevidljivim argumentima da ubijediš nekoga da je golf govno od auta, što naravno nije.
    Možeš sad da podigneš bilbord "Golf je sranje", meni će pucati kurac. Uglavnom, sve sam već reka'. I ne želim raspravljati više sa čovjekom koga uspije da iziritira Granjka sa pola pilećeg mozga.

7. majsore čuo sam da si razvalio auspuh kosmopoliti :) svaka čast

8. http://www.vrelegume.rs/test/honda-civic-1.8-sport/

Što si namršten Samuraju?

Direktan napad na Suzuki x)

9. Nemate vi pojma. Koja su to kola bolja od pežoa 405? kekekeke

10. Ne, brate, golf je govno, realno :D

11. Dilane, ja zeleni.

12. Moj baš ovakav plavi bio. Naslijedio od brata. Sjecam se da su mu svako malo varili pedale. Nesto su se lomile ko nenormalne.

13. Moskvič na pedale... Joj, žuti imao. Imam i defku o njemu, ali neću da je reklamiram direktno, jer sam pošten čovek, iz dobre familije.

14. Dobićeš sad minus svejedno.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.