Размишљам да неком понудим лансера у замену уз доплату, добијем нешто кеша и неки крш. Тај крш да ми блеји ту за зајебанцију а узмем оно што сам већ планирао.
Е кад спомену Мазду 323, контам да нема неке велике разлике између модела 323Ф и Тојоте Селике исто годиште, јел сам у праву? Мислим да је то однос као Мицубиши Лансер и Тојота Корола, то су 92.6% исти аутомобили, тако и ова два.
Само сми је Тојота лепша од напред а 323Ф назад..
Не знам баш колико пасују делови, оно, на око јесу слични и мотори су им чак сличних кубикажа и коњажа код тих старијих јапанаца, ал јбг не знам детаљније.
Иначе, размишљао сам исто и да се трејд-даунујем, типа мењам лансера за нешто јефтиније уз њихову доплату, па онда мењам то за још јефтиније уз доплату, па за још јефтиније уз доплату и на крају кад дођем до неког крша од сто еура дам га на рециклажу, узмем тих сто еура за говжђурију и ето ми живог кеша. лололо
Какав сам финансијски маг.
Možeš ako je ona u autu. Možeš i da prijaviš prebivalište u Češkoj, nabaviš vizu, pičke materine, tetka ti da punomoć i onda ovo:
Onda je za tebe tuđe auto tetkino, a Srbija inostranstvo. Nego, ko će o tome radit'.
Edokurca pa neću se tolko jebavati :D
Imam i za to rješenje x)
Oženiš se iz Češke. Auto prevedeš na ženu. Ženino auto je i tvoje auto. Ako ti ga oduzmu, žena ga samo vrati.
Štajeto?
Ma da zbog auta od 900e ahhahahhahhah
Ili pročitaš Istambulsku deklaraciju i voziš auto normalno.
Drži uvijek 20-30 eura u kaseti x)
Na proljeće definitivno kupujem kola u službene svrhe, pošto neće biti posla za vožnju utovarne x)
Čovjek danas treba da dođe da pogleda kockicu.
Sa golfa sam skinuo prednji spojler i rešetku ispod branika da ofarbam, jer su dosta poblijeđeli.
http://pixels1.com/cars/cars/photos/vw/vw-golf-mk2/front-grill/vw-golf-mk2-gti-front-grill-05.jpg
Dok to ne ofarbam sam nabačio duboki branik.
Размишљам да неком понудим лансера у замену уз доплату, добијем нешто кеша и неки крш. Тај крш да ми блеји ту за зајебанцију а узмем оно што сам већ планирао.
Dobra ideja, pošto je za grada, makadama itd. poslije službenog najbolje staro i jeftino auto.
http://www.polovniautomobili.com/oglas4065860/mazda_323/
Овако нешто, плус 500 јура. То ми нека визија.
Jel' ova narandžasta fabrička? Nekako mi previše drečava.
Која бре наранџаста? :Р
U enterijeru.
А, на контролишен табли, јесте, таква је фабрички и доста дуго траје, не бледи никад.
I po konzoli ima. Previše je drečavo za moj ukus, ali su fina kola. Zovi ga x)
Ja reko narandžasta sada će za rđu da te prca :D
Jel' moguće da čovjek ovako zapušti auto?
http://www.polovniautomobili.com/oglas4265699/opel_ascona/
Može se Džej kroz prag provuć.
Е кад спомену Мазду 323, контам да нема неке велике разлике између модела 323Ф и Тојоте Селике исто годиште, јел сам у праву? Мислим да је то однос као Мицубиши Лансер и Тојота Корола, то су 92.6% исти аутомобили, тако и ова два.
Само сми је Тојота лепша од напред а 323Ф назад..
Не знам баш колико пасују делови, оно, на око јесу слични и мотори су им чак сличних кубикажа и коњажа код тих старијих јапанаца, ал јбг не знам детаљније.
Иначе, размишљао сам исто и да се трејд-даунујем, типа мењам лансера за нешто јефтиније уз њихову доплату, па онда мењам то за још јефтиније уз доплату, па за још јефтиније уз доплату и на крају кад дођем до неког крша од сто еура дам га на рециклажу, узмем тих сто еура за говжђурију и ето ми живог кеша. лололо
Какав сам финансијски маг.