Automobilizam

1. Jel' moguće da čovjek ovako zapušti auto?

axaxaxaxaxaxxa... Pa ovaj je amater zapustanja i sjebavanja auta. Ja radim mnogo kvalitetnije.

2. Japanci su čudo, znam da na suzukijev motor paše 80% dijelova iz mazdinih iste kubikaže.

3. Miki, ne vidi ti se slika gole ženske.

4. Pandur jedan mi prijetio kaznom, nije znao kako drukčije da mi kaže da ga podmitim x)
    Stopira me u golfa i veli:
    -Proša' si kroz žuto svjetlo.
    -Pa šta? Otkad je to zabranjeno ako neko ne može bezbjedno zaustaviti kola?
    -Od vazda. Da pišemo ili...
    -Piši, samo napiši da sam prošao kroz žuto svjetlo.
    -Malo se zezam. Vidim, nemaš prednju tablicu.
    -Ona za stari branik fiksirana, pa dok ga ne sredim vozim ovaj. Nije meni problem da odštampam i prilijepim ako mora.
    -Moraću ti i drugu da oduzmem.
    -Bogami, ti je meni nijesi dao, nećeš je ni uzimati.
    -Šta ću, voziš bez tablice.
    -I ti zaustavljaš bez kape.
    Poželje mi srećan put i da odštampam neđe jednu tablicu ili da napravim od lima.

5. http://topspeed.telegraf.rs/vesti/5054-procurela-prva-fotografija-porschea-911-targa
    сваки порше сличан један другом ко јаје јајету

6. Fina sličica:
    http://i29.tinypic.com/34rzxpg.jpg

Interesantno je to što je evropska iseta imala 4 točka, a britanska 3 (da bi se mogla registrovati ka' motor valjda).

7. Ne izgleda loše.

8. Milina za pogledati: http://i.imagebanana.com/img/dqyz9yv9/1383249_250785701736111_1491952143_n.jpg

Jednom je tako upao Bosanac sa Rivom. Blokirah autom 2 trake (bio bulevar) i objasnih mu kako se vozi u skveru x)

9. Ovo suprotnom trakom vozi?

10. Tako ušao u kružni tok (skver).
    P.S. na slici nije moj golf x)

11. jel dzulieta ima sa troje vrata ili samo sa 5?

12. Gotovo sam siguran da ima samo sa 5. Neka me neko ispravi ako griješim.

13. i meni se cini....al posto bi ona trebalo da je naslednik 147, ocekujem onda da naprave i sa troje....gotovo sam siguran da bi izgledala jos lepse

14. Fino su uradili da su zadnja vrata neupadljiva.
    Imam ponudu da zamijenim kockicu za audi 100 c3, nego strašno nestabilan, motor mu visi preko osovine. Dvojka je za njega formula lolo
    EDIT:
    I jedinica.

15. Gle ovu temu :) Pa, sjajno. Ja sam malo manijak kad su u pitanju automobili. Otkad znam za sebe citam o njima, od prosle godine i pisem, a sve vreme vozim cije god i sta god mi padne pod ruku, samo da ih probam sto vise. Trenutno vozim Mercedes W124 220TE i ne planiram skorije da ga menjam. Carski auto. Imam ga vec 3 meseca i i dalje sam srecan kao da sam ga juce kupio :). Stvarno me ovo zanima, pa ako neko ima pitanja oko kupovina, ili poredjenja...

PS Djulieta ima samo sa 5 vrata. Ako si za kupe varijantu ovog auta, uzmi Mito (mada je to meni malo bas)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.