U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
super daario
Nije toliko loše samo me malo nervira premekana glavica koja svira gitaru i peva. Enterijer u prostoriji im je previše evridž-srpski.
https://www.youtube.com/watch?v=Wi-ZKem4TwU
dok kiše kupaju mu dvor
dvor-kupa se
Odlično, za studentsku gamad.
Ova što guda violinu sedi u kući u martinkama zbog toga bi je odveo u pazovu i ostavio na autoputu da stopira.
Kakvo ime ubaciše u seriju...
http://winteriscoming.net/2015/08/03/max-von-sydow-joins-game-of-thrones-for-season-6/
Ladno na televiziji Kraljevo ide malopre epizoda iz druge sezone.
e ste provalili ovo
Deneris će opet imati dete kada sunce izađe na zapadu a zađe na istoku
Kventin je došao sa zapada i zagino na istoku
Simbol Martela je sunce
Deneris uz prolivčinu dobija i menstruaciju
EDIT
i šta mislite jel Deneris dobila onu prolivčinu od koje se umire ili debeli zajebava?
Nije toliko loše samo me malo nervira premekana glavica koja svira gitaru i peva.
Definiši "premekana". Jel to neki eufemizam za debilčić ?
http://watchersonthewall.com/the-tower-of-joy-confirmed-and-more-new-details-about-a-key-role-involved/
Najzanimljivije info: Bice Tower of Joy i Ser Artur Dejn, bice Starigrada
da li cemo videti podmladjenog Son Bina, pitanje je sad
KAĆE ĐEMBELI OBJAVITI KNJIGU
do 2020.
Za vas što se čitali knjige pitanja sledeća:
Da li je živ Egon VI Targarjan, sin Regara i Elije Martel, pošto piše da mu je sudbina nepoznata, što znači da postoji šansa da je živ i da će u budućnosti nešto učiniti?
I zašto je Varis ubio Kevana Lanistera?
Ovo je samo po sebi odgovor probabli, ali bacite analizu vi koji ste detaljnije čitali.
Egon se pojavio tokom 5. knjige i uz pomoć najmoćnije najamničke družine zvane Golden Company i lorda Džona Koningtona ,Regarevog prijatelja i bivše kraljeve desnice kralja Erisa, izvršio invaziju na Vesteros i osvoji neke zamkove u Olujnim zemljama.
Ja lično smatram da je Egon potomak Blekfajera.To je kuća koju su osnovali targarjenska kopilad i koja je nekoliko puta pokušala da uzme presto od Targarjena. Ta kuća je izumrla po muškoj liniji (što je naglašeno više puta u knjizi). Ilirio Mopatis je pomenuo Tirionu da ga je Deneris podsetila na njegovu drugu ženu koju je on mnogo voleo i koje je umrla pre početka priče. Rekao je za ženu da je imala svetlu kosu i ljubičaste oči. Ja kontam da je Egon u stvari sin Iliria Mopatisa i njegove druge žene koja je potomak Blekfajera. Tome u prilog ide što je Ilirio neobično nežan kada govori o Egonu, što se umalo nije zaplakao što neće prisustvovati njegovoj svadbi. Tirion je nekoliko puta pitao Iliria zašto učestvuje u igri prestola. Ovaj mu je na kraju rekao da postoje neke stvari koje su bitnije od novca.
Varis je od početka u talu sa Iliriom. Znaju se od detinjstva. Njih dvojica su se trudlil da venčaju Egona i Deneris i da uz pomoć zmajeva i vojske povrate presto. Deneris ih je zajebala kada je odlučila da ostane u Mirinu.
Jedan Kevan je moro biti ubiven zato što je trenutno najsposobniji od Lanistera a i da bi se isprovocirao sukob između Lanistera i Tirela.
Fađo, hvala velika! :*
Nema na čemu. Sadržaj drugog pasusa treba uzeti sa rezervom to su samo moja ličn zapažanja.
A da li je tačno da Sersei postaje alkos i da gubi svoju umnu oštrinu nakon hoda srama?
ona je oduvek bila alkos
varis je ubio kevana zato što je pretio da će oporaviti kraljevstvo jer je pouzdan vođa i general koliko znam
čitajte viteza sedam kraljevstava, predobra priča, dešavanja pre prave knjige jedno stotinak godina, isti stil pisanja i sve, predosta se nauči o istoriji kraljevstava
Kupio sam komplet citav od nove knjige i nije ni za kurac. Mislim, dodjem uvjek do pola knjige, raspadne se