Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. U ove ruke vatra i kiša više mi niko ne može ništa jer prošla sam s tobom ja sve krugove pakla kroz vrata raja!

2. ovaj mister no pročitao knjigu i sad se fazon razume u šlemove

3. Ne tvrdim da sam ekspert, ali za tolko znam pošto sam čitao od knjiga o srednjevekovnom ratovanju, oružju i oklopima skoro sve što su dobri ljudi piratizovali, verovatno sam mogao da produktivnije potrošim vreme, al sam hteo da igram Medieval Total War i Ejdž of Empajers s razumjevanjem.

Nego
    https://www.youtube.com/watch?v=-5C6kG57J7Q

4. al sam hteo da igram Medieval Total War i Ejdž of Empajers s razumjevanjem.

oženi me

5. skidam petu sezonu koju sam batalio, jebo vas pas kad ste svi poludeli oko mrtve serije oću ja da znam šta se dešava pa da hejtujem lepo ko čovek

6. Dobro su uradili Artura Dejna, badass lik skroz. Ako bih cepidlačio,moram reći da je greota što ne ubaciše u priču i njegov mač Zoru, da vidimo kleš Zore i Leda.

7. Какав бре мач Зора, Зора ми баба покојна јбт >:(

8. Ona se opet skinula hahahaha

9. čim nema dorne sve ide dobro

10. најврв су монтирали њену главу на туђе тело као кад је серсеи ходала краљевом луком и гађали је говнима и спермом

прочитао сам да дегенерис има клаузулу у уговору за ову сезону, неће да се скида

11. Није то та сиса, брадавице Дегенерис су мање и светлије.

12. најврв су монтирали њену главу на туђе тело као кад је серсеи ходала краљевом луком и гађали је говнима и спермом

прочитао сам да дегенерис има клаузулу у уговору за ову сезону, неће да се скида

jeste ima klauzulu... Tudje su sise tamo

13. Jebote ajde sad i mi što smo čitali knjige kenjamo što sve nije po knjizi itd, mada ja sam ruke digao od treće sezone ali koliko ljude koji rade seriju boli kurčić za sve to je nerealno. Kad reče čovek 'Na putu za Prste presreli su nas Boltoni i oteli Sansu '. Ko kad bi Vlasotinčane na putu za Leskovac presreli Estonci. Hahahaha kakvi su to carevi, jebe se njima realno. I kako gori dotračka zemlja sunce te jebalo, možda je Ves Dotrak na nalazištu nafte EL O EL!

14. zna li neko šta se dogodilo sa Denerisinim nadlakticama, izrazito su podbule i želatinaste

15. роки, јесте глупо али није потпуно сишло с ума - узевши у обзир географију дола лакше је до прстију доћи речним земљама - нарочито преко земље фреја - него се ломатати преко гора и планина - тако да је технички изводљиво да сретну неке болтоне успут, иако сулудо - али прича је свакако за уши оног малог момбрила а не Ројса, тако да је могао рећи били смо до житорађа и шта курац

16. kako gori dotračka zemlja sunce te jebalo, možda je Ves Dotrak na nalazištu nafte

Ves Dotrak je u Turkmenistanu

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/11/20/article-0-1987BF9900000578-654_634x317.jpg

17. Zar ne bi Jon Rojs trebao da ima svoje gardiste koji su spremni da se sukobe i sa Erinovim ljudima ako trebaju da zaštite gospodara a ne onako lako da ustukne pred Bejlišom.
    Drugu sezonu za redom scenaristi nemaju ideju šta da rade sa Džejmijem Lanisterom. Njegov lik je bez poente u poslednje dve sezone. U ovoj sad samo trčkara za Sersei i userava se od vrabaca i zombi planine. Ako nemaju nameru da ga šalju u Brzorečje onda bolje da ga ubiju i skinu teret sa budžeta, džabe im čovek prima platu.

18. Moze biti da su oko malog retarda Erinovi gardisti.

19. dobra epizoda, ipak je ono stvarno deneris, nisu ubacili necije telo

20. Moze biti da su oko malog retarda Erinovi gardisti.

Normalno je da jesu, ali bi sa Rojsom trebali biti i njegovi gardisti.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.