Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. ЖИВ ЈЕ БОЛТОН УМРО НИЈЕ ДОК ЈЕ ЕНГЛЕСКЕ ТРЕЋЕ ЛИГЕ

2. Miser ajd ne spojluj jebemu mater

3. Pa šta sam spojlovo jebem mu dan?!

4. Dobra epizoda. Mučeni Rikon.

5. Meni su epizode sve slabije i slabije. Najveći promašaj mi je vraćanje Snežnog u igru. Jedino mi još ovaj Remzi drži pažnju, i eventualno se nadam povratku Stanisa.

6. Ja samo čekam da Melisandra baci neki magijski pandan nuklearnoj bombi.

7. Jel ovaj čiča što ga Max von Sydow igra Bloodraven?

8. једина књига коју сам прочитао је витез седам краљевстава, у њој је он презајебана глава

9. Nisi čitao orlovi rano lete?

10. Dobra je bila bitka kod Tower of joy. Fino krljanje žao mi bilo Dejna, podsetila me borba malo na onda kad su se krljali Marko Kraljević i Musa Kesadžija, pa Musa bio bolji ali Marko pobedio pa Marku bilo žao ,tako nešto ne mogu da se setim sad.
    Čini mi se da će Amberi sjebati Remzija preljuto u sledećim epizodama. Umro sam kad je Remzara rekao "welcome home lord Stark".

11. Muž od one babe u Veš Dotraku se zvao Kal Savo znači Dotraci su Srbi. Mamu im jebem američku opet nas prikazuju kao genocidne.

12. Ђе Геролд Хајтауер, илити Бели Бик, илити лорд заповедник краљеве гарде и велика фаца? Зашто усрани продуценти серије раде ово, о зашто?

13. нико нормалан се не бори с два мача каква је ово зајебанција од борбе

ови старкови ботови што облећу око дејна крисе боше. Али макар неки од учесника борбе носе шлемове, то јест најбитнији део оклопа, ето то би био један мали плус

сељачине неуке

14. Manje Snowa više zmajeva.

15. макар неки од учесника борбе носе шлемове, то јест најбитнији део оклопа, ето то би био један мали плус

сељачине неуке

Retardirana holivudska logika da ako glavni likovi nose šlemove publika neće moći da ih prepozna. Ali nema smisla nervirati se zbog toga.
    A 90% oklopa u seriji bi bilo beskorisno u stvarnom ćivotu.

16. Misliš da se ne mačuju glumci nego Uroš iz Velikog brata umesto njih?

17. Kontam da većinu fajtanja rade kaskaderi, ali uvek imaš kadrove de se na trenutak vidi lice glumca, da bi publika zadržala iluziju.

18. Ne znaw ko je Uroš ali sam umro od smija

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.