Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. DEBELI SEM ĆE DA SE USKURČI I TRPA SESTRU OD POKOJNE MENSRAJDEROVE ŽENE! SEM JEBE!

2. Hahaahhahahaha jebote oplakao sam ovog Remzija! Sad ću i ja kao Sele da počnem da spojlujem dzoni me je ovde uništio kad je rekao da Rob umire u trećoj knjizi i od tad temu nisam posećivao dok sve knjige nisam pročitao.

3. ARJA IZBEGLA U BRAVOS DA SLUŽI MNOGOLIKOG BOGA!!! ARJA UBIJA!!!

4. temu nisam posećivao dok sve knjige nisam pročitao.

E tako i kod mene bi. Naletjeh na neki opak spojler i povukoh se odavde dok sve ne pročitah :)

5. Evo i ja da se sigram:

SNEŽNOG IZBOLI NOŽEVIMA POD REBRA, DENERIS ODJAHALA NA ZMAJU,ZMAJ ZAPALIO PO' MIRINA, DOBILA MJESEČNICU PA JE NAŠLI DOTRACI

6. Не би ме чудило, водила се на милион страна озбиљна полемика да ли је Ходор изгубљени Таргарјен и колико је могућих бруталних разлога зашто је малоуман, ако изузмемо класично размножавање Таргарјена :Д

U slučaju da je Lijanin i Regarov sin, onda Džon sigurno po meni.

Odakle vam bre sve te informacije??
    Kolko ja znam, Dzon je dete Edarda i neke devojke sa onih Sestara?
    Mene Arja mnogo smara, cak sam i preskocio 1-2 poglavlja u zadnjoj knjizi
    Deneris me nervira, droca biseksualna, cas oce jebe, cas nece.
    Kventin mi je bio mnogo kul, nije trebao da ga skine onako.
    I Kevan mi je bio mnogo gotivan.
    Dzon nije trebao onoliko Divljana da naseli sa donje strane zida. Zajebo se, zbog toga su ga i ubili.
    Mislim da je Azor Ahai onaj mali Targarjen/Arja/Bren. Previse je bitan lik da bi ga dao nekome ko nije Targarjen ili Stark.
    Sta je bilo sa onim Lorasom? El umro na Zmajkamenu? Možda je on Azor Ahai?
    Kad ce nova knjiga???

7. Peri sudeci po dinamici stampanja prethodnih delova za par godina... Mada sada je HBO stavio sapu na fransizu moze biti da ce ici brze. Al opet Martin je to, kakav je kreten mozda mu lepo padne da na pamet da nas sve zajebe i baci kasiku.

8. Loras je nebitan, on je svoju ulogu završio kad je Renli otegao papke

9. mrzim sebe što sam došla na ovu temu i mrzim sebe što nisam mogla da se oduprem čitanju postova i mrzim sebe što sam sad upropastila iznenađenja koja će me snaći i dobro je što sam stala na vreme. DAKLE ROB GINE A

10. Ajoj pa ti si na pocetku! O da izmedju svih koje ce Martin da upokoji je i Rob

11. DZON SNEZNI I MOZDA STANIS I RENLI I DZOFRI I KEJTLIN I KARSTARK I DZEJMI IZGUBI RUKU I TIVINA UBIJE TIRION I KEVANA UBIJE VARIS A SANSA SE UDA ZA TIRIONA I ONDA POBEGNE KOD LUDE TETKE KOJU MALOPRSTIC GURNE NIZ LITICU I DZORA JE BIO SPIJUN.
    Tako sam se i ja zajebo, uso sam na temu i saznao da Rob umire, ali nisam ocekivao da umre na svadbi, pa mi je iznenadjenje jos i bilo...

12. drugi deo završavam, jebiga, bio ispitni, pa nije išlo da čitm usput jer kad uzmem numem da ostavim :/

13. A jeste stvarno, neverovatno je koliko vremena oduzima...drugi deo je mng dosadan, posle se tek desavaju zanimljiva ubistva navedena u postu gore...

14. A lepo pise OPAKI SPOJLERI

15. samo sekund
    DŽON UMRE MOLIM NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE NE

16. kao pinjata ;)
    Umire kad krenu na white walkers-e po drugi put...e, a sad ovo sledece ne citaj: ne umire stvarno tad, nego da se istripujes i cekas taj deo kojeg nema u knizi pa da ti ipak bude dozivljaj.

17. DZON MRE DA DA DA DA I KEJTLIN ZAKOLJU AL NJU OZIVI CRVENI SVESTENIK

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.