Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ti si se golo kurke brate baš udubio u te teorije i spekulacije :) i ja čitam te teorije, povremeno kad sam dokon, i najbizarnija do sada koju sam čitao da je Varis u stvari prošvercovao Edarda u Essos nakon onog razgovora u tamnicama. To je nerealno meni totalno,kao španska serija,a to nije Martinov stil, mada ima par činjenica koje potkrepljuju teoriju (kucati u guglu "eddard stark theories" ako nekog zanima). Mene zanima ko su roditelji Snežnog, hoće Viktarion zajahati zmaja, i da li je onaj Egon folirant.I šta će biti sa malim Brenom
Čekajte, odakle spekulacije da su Lijena i Regar Džonovi keva i ćale?
To za Varisai Edarda je takva glupost
Ajoj Bo... Aj pročitaj sve, pa se vrati tamo negdje u novembru na temu.
NE MOGU
Ja nisam ušao na ovu temu dok nisam pročitao prve tri knjige. Ili sam možda samo ulazio da kažem dokle sam stigao.
Inače, prva sezona serije je skoro pa kopi pejst prve knjige. Poslije su počeli mijenjati i ja nisam gledao dalje od 4. epizode 2. sezone
ja sam drugu sad završila, treća knjiga prvi deo mi sutra stiže. a seriju se strašno dvoumim da li da gledam, prvu sezonu ću odgledati jer je svi hvale a drugu ću pokušati i nadati se najboljem.
колко серете, колко спектакулација, курца палца... џон је педер дебилни, копиле, надам се да је рикно и то је то... какав курац реган педер, реганови су златни, бич плиз
I ja se nadam da je rikno. Smara vraćanje iz mrtvih i neumiranje, upropastio je fazon đembeli pisac.
Da vam ja preporučim dobru knjigu http://www.laguna.rs/n1530_knjiga_red_magle_poslednje_carstvo_laguna.html
Deo je trilogije, ali može da se čita kao standalone knjiga. Nema bolje, SA-VR-ŠE-NA.
Evo sad završio sve konačno, Džon je izboden al nije mrtav sigurno jer je jebeni zverobraz i varga i može da pređe u telo drugog čoveka ili onog njegovog kurjaka. To je neko moje razmišljanje, inače je Džon sigurno sin Regara i Starkove. A i ona crvena neman mož da ga izleči, oživi šta god. Mada realno i on i deneris su dva balava derišta koja misle da mnogo znaju a ne znaju ništa, pogotovo Deneris jebali je robovi glupa kurava. Remzi naravno laže i nije rokno Stanisa a ni ostale jer da jeste imao bi Teona. Zakomplikovao ga je do bola al je ultra zanimljivo. Druga knjiga je teško govno a treća i peta jebu koliko su dobre.
Dok ne pročitate ne ulazite na temu kao što ni ja nisam, ortak mi je odavno pokvario iznenađenje kad je rekao da Rob umire, tad sam se smorio jer mi je Rob bio jedan od gotivnijih likova al sva sreća mi nije rekao kako umire i gde, mada sam naslutio. Nije teško izvaliti čim im se kurjaci uzbude previše a oni ih naravno oteraju dođe do sranja tako je najebo Rob a posle toga i Džon. Ko će sad da čeka sledeću knjigu i ko zna kad će ovaj da se smiluje da je izbaci.
Upravo sam dobio par informacija od ortaka koji radi u HBO-u. Posto su otkupili prava na sve knjige, i one koje nisu izdate, imaju dogovor da Martin izbaci 6. knjigu za 2 god a 7. za 4. Naime knjige su vec napisane ali nikome nije od koristi da ih sada izbaci na trziste. Zato je udugovlacio sa Plesom. Tvrdio pazar sa filmadzijama. Jebala ga serija da ga jebala!
Lijena i Regar - roditelji Džona Snežnog?
Garant jesu: previše se pominje molba Lijene upućena Edardu Starku "obećaj mi, obećaj mi..." i u knjizi i filmu.
Kladim se da je završetak ove molbe "...da ćeš čuvati mog sina"
A Edard naravno nije glup i shvatio je da se jednom Targerijanu ne piše dobro u Vestrosu (što je kralj Robert i potvrdio kada je odobrio malom veću da pošalju ubice da koknu Deneris), pa je zato pojeo svoj ponos i čast, ispunio obećanje svojoj sestri i slagao sve da je napravio kopile dok je bio u ratu, sve da bi sačuvao sina svoje sestre, Džona.
toliko.
A šta mislite hoće li se Arja naći sa svojim vukom, kad se vrati? Malo sam zaboravio je l' mogla i ona da prelazi u svog vuka?
Volio bih da imam knjige, pa da mogu opet da ih pročitam. Već sam zaboravio neke stvari.
Sad se setih kako je Bron bio gotivan lik :D
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m52lop7VOB1qa1soeo1_1280.jpg
I Arja je noću bila vučica... Ima još jedan detalj za Lijenu a to je da su je čuvali vitezovi kraljeve garde a oni su u obavezi da čuvaju samo kralja ili njegovo dete pa je i tu logično da je već bila trudnjača
Bron car dao detetu ime Tirion a ovaj optužen za kraljeubistvo :D
Da, još mu niko ništa nije smio. A malom Tirionu roditelj cijeli grad.
Koliko se sećam Gozbe, onda je Sersei izrevoltirana time, i moći koju je Bron stekao zahvaljujući zemlji i visokorodjenoj ženi koju je dobio, poslala neke vitezove na njega, a ovaj ih izgazio ko gomna :) nadam se da će on i Tirke the Imp jebati keve u tandemu kad se ovaj vrati u Vesteros
неће се тирион враћати.. а брона боли курац за њега, он ради за паре
Нешто сам чуо како се у серији неће појавити Варго Хоут. Не знам да ли је истина, мада ме не би чудило. Такође не знам где ће сад да убаце Ремзија кад се он само помиње у Олуји мачева. И како ово може да буде Менс Рајдер?
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTJM_uGQegHyehPLhfk0opa_kTnpLnt2wuzGALESzitF7DyOoWY
http://www.youtube.com/watch?v=b2v2qlX_Urg
Ilin Pejn cepa džitru. ololo
Kad bi Vigo Mortensen bio Mens, to bi već bila opasna priča... Mada Vigo može da igra i Oberina...
Мени је Мадс Микелсен био прави Менс. Ал су зато Тормунда фино одбрали.
http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjIxMDc3MTUxNF5BMl5BanBnXkFtZTcwMTEzNTY1Ng@@._V1._SX214_CR0,0,214,314_.jpg
А Оберин био овај био до јаја.
http://darkertemptations.files.wordpress.com/2013/01/500f5bdfaae453617b0dc057f138031b.jpg