Dž.R.R. Martin - Pesma leda i vatra + Igra prestola (puno opakih spojlera)

1. пфф па много је горе овако ти он ограничи шта да мислиш у књизи ћоеће?!

2. Moguće, al barem onda ne pizdim previše gledajući seriju. Milion puta sam htjela da dobijem nervni slom zbog neke nakaradne ekranizacije, npr. Vreća kostiju od Steve Kralja.

3. Ne postoji dobra ekranizacija Stivena Kinga, iđe, šta god su dovatili usrali su.

4. Ja sam odgledao oba serijala po dva puta... Prvu knjigu sam procitao, sada sam na pola druge... Primetio sam da se druga knjiga vise razlikuje od serije od prve, uglavnom su to neki sitniji detalji, ali opet su dovoljni da zasmetaju... Epsku fantasiku ne volim, voleo sam kao mladji SF, po ovom serijalu sam pljuvao dok nisam malo se vise informisao... Od tad sam par ljudi navukao na seriju, neki su uzeli isto da citaju knjige... Verujem da ce biti dosta obrta jos do kraja, treci serijal serije ce mozda biti losiji kako to obicno i biva, mada ova serija se razlikuje od ostalih tako da me ne bi iznenadilo kada bi kvalitet ostao isti.

5. Knjige su stvarno mnogo bolje, meni posebno odlične 3. i poslednja. Sad čekamo par godina debelog da se smiluje da privodi sagu kraju. Dotle ćemo se zamajavamo serijom,jebemliga biće lepo videti crvenu svadbu i Tivina na wc šolji. Rekao je da je ispričao scenaristima serije završetak priče u slučaju da otegne papke.

6. crnigrujan
    Ne postoji dobra ekranizacija Stivena Kinga, iđe, šta god su dovatili usrali su.

Zelena milja je, bar po meni, najbolje ekranizovana. Naravno, ima nekih izmjena u odnosu na knjigu, ali gledajući ostale ekranizacije - ima najmanje.

7. The Shining je fenomenalan film, ali koliko sam shvatio Kubrik je dosta stvari izmenio/dodao... Iskoristio je Kingovu pricu da ubaci neke svoje poruke...
    Jel neko citao 'The running man' i da li je i tu filmska ekranizacija losa po vama? Meni je film odlican, ali ne znam nista prakticno o knjizi...

8. Puno toga je izmjenjeno u Isijavanju. Stevi se to nije svidjelo te je, meščini, 1999. odradio svoju verziju tj. mini seriju.

9. Kasniš, decxko :)

Ja nemrem dizbijem ovo iz glave pa da ga jebeš. Šteta što ne traje duže
    http://www.youtube.com/watch?v=oRO0jQFnLjE

10. jebote kako moćno izgledaju Neokaljani!

11. Jedva čekam Berikov i Psetov dvoboj da vidim.

12. Ovo je Mens preldžija pevao i svirao u svom šatoru.
    http://www.youtube.com/watch?v=vrJoAy6-or0

13. Да ли је Џејн Вестерлинг жива? И ко је ћерка Ашаре Дејн?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.