Podijeli sa Vukajlijašima

1. motoristi su stvarno najveći debili na svetu, ne shvatite me pogrešno, verujem da je vožnja nadrkanih motora predrkana stvar, prilježno pratim MOTO GP i divim se magovima vožnje na dva točka, ali da ti kao običan lik kontinuirano radiš nešto tako opasno, vožnja motora kao primarnog saobraćajnog sredstva, brate mili, šta si ti, neki adrenalin džanki.

2. I ja sam isto pizda ko i ti i slažem se

3. a brt nisam pizda nego ono, baš dižeš suludo za moj ukus šansu da umreš u mukama ako koristiš motor umesto kola. ok prođiriš ga nekad.

4. više što sam i s bicikla pao trijes puta, razbijao glavu, bivao ušivan, taman me interesuje kolko bi mi trebalo da se prvi put polupam s motora

al kupicu neki motor sig

5. ma bio sam relativno ozbiljan, ulete mi ti s postom između moja dva posta

6. ima staza u Rijeci, Grobnik, na kojoj je vožen i moto gp šampionat, i otvorena je za korišćenje e sad ne znam tačno pod kojim uslovima.

7. evo sad sam pogldao cijene, pa nije strašno, 65 evra radnim danom 4 sata za motor, 100 evra ceo dan, vikendom malo skuplje, imaju i pakete neke da spojiš više dana. Jebiga možda zvuči skupo ali kontam da tu ima raznih stvari koje su trošak i da dosta ljudi tu radi, za početka sigurno medicinsko osbolje i razna bezbednonosna lica i ko zna šta još

ali ne mogu da nađem šta tačno podrazumevaju ti open dani, kako tačno smeš da voziš, sigurno je veća sloboda nego na putevima ali koliko tačno, dal možeš da uzmeš da voziš kao Rosi lolo

8. Sto veca sansa da pogines to je i veci adrenalin tako da verujem da ce se motoristi drzati ulica i autoputeva i skrivanja u mrtav ugao dok vozim oko 200 mamicu im u usta glupavu jebem

9. gledam sad ima i na Navaku u Srbiji nešto slično

10. najjaci su mi pajseri sto voze skutere bez kacige, kao sta mi moze biti to je motoric od 49 kubika nisam picka da za to stavljam kacigu...hehhe pa sta mi moze biti ako tresnem glavom o betom pri brzini od 40-50 na sat ipak je to samo skutercic od jedva 50 kubika, nije to 1000 kubika da mi treba kaciga

11. lolo pezos. uvek me fascinira taj bol u kurcu za sopstvenu bezbednost valjda kao faca si ako ne preduzimaš sve mere bezbednosti, čak ne nužno faca u očima drugih nego sam u svojim očima.

šljakao ja neko baštovanstvo na nekom imanju prošlo leto i treba da se razbije neki beton da može da se ubaci neka biljka i kao e aj ko će i lik kao znam ja da radim sa tim sranjem što bije beton, i baja ni pet ni šest uzima pali ono i kreće da lomi beton krhotine na sve strane naravno kakve naočare kurac palac, ja pitam posle jel uopšte ima naočara u opremi ma kakvi lol.

Pa jebote kurac zamisli izgubiš oko na taj način pa ukini se iz života

12. lik kojem sam ovo pričao je imao argument carski u fazonu MA BRATE MALE SU ŠANSE DA SE TO DESI

ne seri genije ja mislio da su šanse 60 posto nebitno u kurac, desiće se kad tad i dešava se što znamo svi iz tragičnih šljakerskih priča, kad tad se desi neka glupost na radu i ode kičma oko život

13. Da, ne treba mu kaciga jer je na skuteru zato sto je vrlo nebitno da li ce udariti u banderu ili ce u njega udariti bmw, fap ili tramvaj.

Edit: mada i ja serem ne vezujem pojas nikad zato sam umalo umro pre dve godine

14. Kurac umro, izgino je tacniji termin

15. ја сам видео ликове на скели сваки дан мртве пијане и један дан човек падне и погине. сутрадан опет сви циркају пиво, само мало проспу за покој души.

16. Hahaha ne odgovaraj mi tim stilom kojim daunima odgovaras naci cu te preko ip adrese

17. чекај, коме си сад то одговорио? ја сам написао само шта се стварно десило, седели су ми испред (не испод) прозора.

18. tebi je odgovorio, al zajebo se, ja sam skontao da si ozbiljan. Nadam se da me nisi prešegačio

19. tebi je odgovorio, al zajebo se, ja sam skontao da si ozbiljan. Nadam se da me nisi prešegačio

па нисам ни видео његове постове док сам куцао, зато сам се збунио. одговарао сам теби. стварно се десило, јбг, било је језиво кад је човек пао, какве је звуке испуштао. уф, тад сам потпуно разумео оне људе што прсну у рату начисто, они виђају и горе ствари нон-стоп.

20. samo se može reći ripčina legendo

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.