Podijeli sa Vukajlijašima

1. Безбедност на послу је беома важна пренећу вам своја искуства, иде трака покретна, жена нешто чачка једна радница около трака јој косу ухвати умало главу није ишчупала другој падне онај поклопац од електромотора на главу није толко јак ударац колко се шоокирала једва је повратили трећој падне кутија 200 кила на њу сву сам фабрику после излепио мртвачким главама упозорења људи не мисле о себи уопште то је тачно

2. Drug je udario u banderu sa 120 direktno i rekli na uvidjaju da je živ zato što nije bi vezan, prisustvovao sam.
    Ostale mu patike unutra on izleteo kroz šoferku 28 metara od mesta u neku livadu
    Ajd sad ti budi pametan

3. i moj buraz je pio 3 dana i sjeo je u auto i vozio je jedno 60 i uletio je u neki jarak, na tijelu mu našli ogrebotinu na koljenu i na arkadi

4. ovo pio 3 dana znači petak naveče, čitava subota i nedelja na ponedeljak, dok nije sjeo u auto

5. ma dobro to sve sad...ja pricam za skuter, da je jako lako pasti, da ti proklize tocak nebitno, dovoljno da ides 20km na sat glavom ako opalis direktno na beton pucice kao lubenica.....a na stranu sto neretko skuteri pice i po 80 na sat...

ja kad sam bio klinac devojka se ljutila jer nisam nikad hteo da je vozim na skuteru jer nisam imo dve kacige...kao pa sta ce mi biti nije to veliki motor...

6. I ja bi proleteo da nisam opalio glavom bas u stub, doduse mi smo isli dosta brze. Bio u komi 3 dana, 4 meseca vezan za krevet

7. ginuli su ljudi i kao pješaci
    krene da siđe sa trotoara, oklizne se i glavom od ivičnjak
    na mjestu mrtav
    da je nosio kacigu, rekli bi vidi budale haha

8. znate šta je meni opasno a čini se bezazleno

onaj nagib na trotoaru prilagođen kolicima/kolima
    dakle nagib ka ulici sa strane trotoara
    e to znaju debili da kad prave trotroar od onih ploča da i tu stave, a one po kiši klizave
    jednom sam bio u žurbi i tako trčao do te raskrsnice i da se zaustavim na tome, okliznem se i umalo pod autobus

9. u rafineriji u ns moras furas kombinezon,rukavice,slem, naocare,cipele dok god si u krugu rafinerije.tacnije,rukavice mozes da skines,a naocare da uzljebis na slem kada nisi u zoni radova.moras prolazis neke sejfti obuke samo da bi usao u rafineriju.u rafineriji 5-10 dozvoljena brzina kretanja vozila.inace,rafinerija prazna.skoro pa skroz.ima neki lik drukara koji baza na bajku sa nekim slemom ko robot.snima,slika da li je sve ispostovano.

10. kako se moze zaposliti tamo i kolika je plata?

11. Pezose, zar nisi na brodu?

12. Ja tako usao u nelt i idem tamo ka laboratoriji sa zadnje strane i pogledam u retrovizor trce ovi iz obezbedjenja za mnom ja reko sta koji kurac i stanem prilazi ovaj prvi sav zadihan brate nemoj molim te da juris toliko jebu posle nas iz obezbedjenja ogranicenje je 10 na sat. Ja izneverovao

A u skoro svim firmama je sada htz(ako se tako zove) oprema obavezna

13. Petar Pan Pezo$
    kako se moze zaposliti tamo i kolika je plata?

jedino neka administracija.treba neka debela veza.plate su dobre.mos naguras 500+ evra bez problema.mozes ti raditi pri rafineriji.da preko neke firme radis za rafineriju.cuvas,majstorises...tu je beda neka.30 soma.predpostavimo da to neces.
    konkurs u nisu,pa ako navatas vezu,mozda te i prime.jos ako znas ruski...
    inace,rafinerija jeste ruska,al se i dalje radi ko da je drzavno.ne radi se punih 8 cuke.vec u lapo 4 kraj.a i kasni se.tako da 7 cuke,a trebalo bi 8-16.u karingtonci se arbajtuje.u karingtonci fazon karijera,u rafineriji oni kojima se ne radi,al moraju se racuni platiti.

14. http://i.imgur.com/1vdlrI8.png

svaki dan mi iskače reklama na fejsu sa ovo dvoje, i svaki put se istripujem da je na fotografiji deki

15. Vašu pažnju! Zajam ponuda
    Mi smo udruga koja daje kredite između pojedinca, stavimo na raspolaganje kredit od 5 000 euro do 10.000.000 Euro, s 2% kamatne stope, naprijed 1 do 20 godina ili više u maksimalno po spremna novca, možete kontaktirati nas na: (marielaurez439@gmail.com) da dobije kredit, hvala za dijeljenje poruka ima svoje najdraže koji su u potrebi kredita.

marielaurez439@Gmail.com

marielaurez439@Gmail.com

marielaurez439@Gmail.com

BN: Nakon što pružiti ove informacije, morat ćete platiti troškove zapisa, i rezultat moja banka će napraviti kredit na vaš bankovni račun.

Hvala vam i Bog vas štiti.

16. Milos-88
    Vašu pažnju! Zajam ponuda
    Mi smo udruga koja daje kredite između pojedinca, stavimo na raspolaganje kredit od 5 000 euro do 10.000.000 Euro, s 2% kamatne stope, naprijed 1 do 20 godina ili više u maksimalno po spremna novca, možete kontaktirati nas na: (marielaurez439@gmail.com) da dobije kredit, hvala za dijeljenje poruka ima svoje najdraže koji su u potrebi kredita.

marielaurez439@Gmail.com

marielaurez439@Gmail.com

marielaurez439@Gmail.com

BN: Nakon što pružiti ove informacije, morat ćete platiti troškove zapisa, i rezultat moja banka će napraviti kredit na vaš bankovni račun.

17. ArminVanBuuren
    Milos-88
    Vašu pažnju! Zajam ponuda

marielaurez439@Gmail.com

marielaurez439@Gmail.com

marielaurez439@Gmail.com

18. Ahahahaha jes lud Petko nego jesi gledo onaj klip kad likuša pita lika nešto a on joj odgovara sa totalno si moderna mačko majkemi ahahaha to ludo pa Bog.

19. Kaste već pisali o zaštiti na radu, prisustvovao sam 2009. u US Steel-u u Smederevu rade ljudi remont dizalice. Moraš da nosiš ful opremu dokle god si u pogonu, šlem, rukavice, narukavlja od kevlara, zaštitne cipele, naočare i to. I jedan lik, ugovarač, skinuo šlem jer mu kao vruće. Ja instalirao neki novi sistem na obližnji terminal i provalim ga. Kažem budali da stavi šlem, on se smeje, kao odjebi. I ovi njegovi okolo hnjo hnjo, vidi budale našao da kenja mi ovo dvajz godina radimo. Naiđe jedan lokalni radnik iz pogona, neki niži menadžer i izdere sa na njega i njegovog šefa da će ih izbaciti napolje ako ovaj ne stavi šlem. Stavi ti ovaj šlem, gunđa i sere nešto, psuje majku američku i to. Nije prošlo 10 minuta otkači se neka velika opruga, izlete kao metak i pravo ovog u glavu. Samo ga onesvestilo na kratko i ostala mu čvoruga, šlem mu spasao život.

Karma je kučka braćo. Nosite jebenu kacigu na motoru.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.