Podijeli sa Vukajlijašima

1. nebitan sajt sa manje od 5k poseta dnevno ranga parapsihopatologija foruma

2. koji si ekspert za život bombi

3. realno dok si ti pisao vredelo je chitati, ne mislim samo ti nego starija ekipa, ona sad ne znam shta je

4. Iskreno, ne znam to o tebi i Tarzaniji. Tj samo da si pisao tamo, ništa više.

5. inače ekipa sa tarzanije u poslednjem tekstu navodi kokain i seks kao najprecenjenije stvari ikad, oni jebeno nisu normalni, kakva krvava sirotinjska spika

6. forum se gleda
    forum je sad bolji no prije

7. Da, Reme ne troluje sada

8. Mesjo, pošto nemam zvuka na laptopu, zamolio bih te da mi kažeš šta se može čuti na ovom klipu što si linkovao.

EDIT:

Inače odličan gif

9. Pozdrav Mesja, da li si odblokiran?

10. Nisam Panćera, ban traje još petnaestak dana, neko me dobro prijavio ili je to Fejsbukova politika prema onima što su banovani više puta. Prvi put te banuju na par dana, onda nedelju uz upozorenje da ti mogu ugasit profil, i treći put su mi tražili da im pošaljem slikan/skeniran lični dokument izdat od strane države da bih potvrdio identitet. U međuvremenu su mi otkrili još dvije no-no slike i produžili ban na 30 dana. Čuvajte se đecu kad već vaši roditelji nisu koristili zaštitu.

11. Dragi Ćiro, zvuk na klipu može da čuje mali broj ljudi, u pitanju je sopstveni zvuk smijeha.