Podijeli sa Vukajlijašima

1. Zamisli bokser ode maestru na vrata, sa puma patikama na kojima je bmw znak, ćelav, parkiran tamo bmw x5, i najk torbicom u kojoj je cz99, i zasijaju mu oči ovako zeleno, počnu laseri da biju, pa oduzeo bi se maestro, hahahah, pušio bi i ventil od gume na x5 ako treba, hahahhah

2. Siguran sam u to

3. Da l ja ličim na lika koji ide i bije se randum po Srbiji zbog interneta
    Nelol

4. Паметно, Бохоре, алиби треба градити и пре почињеног злочина.

5. Угасили дневну дозу лепог ххааахахахахахаа

6. lolek

zna li se zašto

jel zbog plagiranja tuđeg sadržaja

7. Не знам, вјероватно је неко пријавио за нешто
    Оде милион лајкова

8. Угасили дневну дозу лепог ххааахахахахахаа

Ахахаха! Админи пали у депресију због прозивки, па завршили у Лази. То је била Дневна доза патетике, јебем им ја матер.

9. Možda se neko predozirao lepim

10. drugar kome su najviše kenjali da nije baš za posao, uključujući i njegovog rođenog ćaleta, a za kog sam ja uvek pričao da je top sposoban i da bih s njim rado osnovao firmu bilo kog tipa, zaposlio se danas za platu koja će ići do 4200 evra

radujem se, ali mi je i teško jer sad moramo njega da jurimo

11. Gvozdene, zarađuju li se pare na Tarzaniji?

12. verovatno, ne znam

13. Pa jesi li ti pisao tamo?

14. brate jel me zajebavaš ili šta? da pisao sam ne pišem više bilo je malo para sad ne znam kolko ima, nadam se da sam zaokružio sva potencijalna tarzanija pitanja

15. ili me zajebavaš ili si lobanja i po da uz svo vreme koje provodiš na forumu ne znaš tačno sve oko mene i tarzanije

16. ma je li moguce da sam doziveo da tarzani pljunu nekoga ko nije sns i to ni manje ni vise nego radule

17. pa jebiga, kreće previše da se širi svest o raduletu hohštapleru da bi se ignorisala.