Podijeli sa Vukajlijašima

1. Vladika Nikolaj je bio priglupi nacista.

2. Odaberi mi defku polomicu ti picku scuo

3. Pušio sam neke azijske droge jebem ti lebac što je dobro

4. Čisto da se nadovežem na moj pređašni post, onaj mali pričao na indonežanakom.

5. ocu da trejdmarkjem tartar sos na kokicama kako

6. Evo ovako:

Tartar sos na kokicama™

7. ahahahahahahha sunce te jeblo ahahahhaahaahha

8. Odličan skeč™ celtic 8/10

9. Obožavam Valdemarove definicije i postove na forumu!

10. Ево један fun fact:
    Vice Srbija има 150.000 лајкова на фејсу
    Vice Hrvatska има 28 лајкова на фејсу.

Реално, ови Хрвати постају скроз океј нација, за разлику од нас који постајемо скроз океј измет

11. Tu su neđe Srbi i Hrvati kad je riječ o udjelu ultra desničarskih idiota u ukupnom stanovništvu... ali kad je riječ o udjelu regresivnih ljevičara, e tu se Srbi mogu i sa Šveđanima takmičiti

12. da u vice samo o drogama pisu i to neke gluposti.bas debilska stranica a silno se trude da budu kul..doduse imaju neke solidne dokumentarce

13. Ja nesto nisam gotivio vajs od prvog minuta kada su se pojavili pre par meseci, nisu mi bili uverljivi. Galeb je.preuverljiv mouda nisam odabrao pravu rec ali vidi se da ono sto prica je teska.glupost kao i ceo koncept emisije. Sada je pljuvanje postalo mejnstrim i bas je debilski i nepravedno jer sam ja prvi poceo

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.