Ja sam crnogorac poreklom iz niksica i okoline niksica, znam svoje korene vekovima unazad. Selo odakle su mi preci se zove po jednom od njih, da, mislim da bih prosao.
Al bih voleo da vidim ove crnjomanjaste i ove izoblicene sto su dosli sa kosova da urade ovaj dnk test.
Pusti ga kosmo, kad god krene zeni nesto da prica ona ga naduva da ne laze, o svadji nema govora jer ga bije onim za muve packe mu lupa pa nema sa kim ni da prica a kamoli da se posvadja malo
thilmo, probaj recimo da ispričaš kako si proveo dan, gde si bio danas... tu već može da se nađe nešto oko čega će već neko ovde da te zajaši.
na ovu priču o dnk ne bi mogo ni rasnog da navučeš
Ovo sto sam rekao je realan predlog. Odes u rusiju, svi isti, svedsku isto, irci svi ridji i isti, samo kod nas svakojake varijacije. Pa neka se uradi taj dnk test i da se vidi ko je ko. Nemam ja nista protiv ovih siptara i turaka al brate ne moz to sloven da bude, nek zivi i dalje ovde ali da mu se oduzmu prava i sve sto ima.
Da zive ovde ali ne mogu sva prava da imaju. Ipak su niza rasa.
To bi iscistilo srbiju od raznih siptara, cigana pevača, voditelja turaka i sl.
E onda bi bili ozbiljna drzava, ova govna nas opoganiše.
Al ove sa kosova, sve po redu testirati, svi su deformisani sa kockastim glavama i crnim tenom.
Тилмо, а зар ти није пало на памет да је могуће обрнуто: да је много Срба албанизовано и да су то уствари Срби који носе албанска имена и презимена.
Иначе, не знам одакле ти идеја да су сви у Русији и Шведској исти и да тамо нема људи са црном и тамно браон косом и очима. Јеси ли ти икад чуо за термине као што су генска мутација или хаплотип?
Odradis tu dnk proveru, pa onda klasifikaciju radnih mesta, prvi kriterijum da je srbin, posle toga škola tj strucna sprema.
Tu bi 70% siptara i cigana koji su platili radno mesto otpali.
Onda zaposliš našu decu, iz čačka, pa iz sela pomoravlja, to su sve dobri ljudi.
Onda isti kriterijum za nekretnine i novac, ako analiza pokaže da je albanac ili bilo koji nesrbin, da dokaze poreklo imovine. Ako ne moze, oduzmeš sve i poataviš ga da radi za srbina na imanju, ima da pojede i popije i spava u ambaru, vise nego zasluzuje.
Kakava bi ovo zemlja bila da je vratimo izvornom srbinu, domaćinu, seljaku!
Moracu ovo da predlozim negde, makar miroljubu da siri svest o cistoj rasi srba!
Тилмо, мени више ми је мука од тих подела на Србе, Србе, Србе и наравно Србе.
За повратак коренима нам није потребна ДНК анализа, већ промена свести људи, као и доношење квалитетних закона и поштовање истих. Повезујеш неспојиве ствари и онда ти добра идеја делује небулозно.
Ja sam crnogorac poreklom iz niksica i okoline niksica, znam svoje korene vekovima unazad. Selo odakle su mi preci se zove po jednom od njih, da, mislim da bih prosao.
Al bih voleo da vidim ove crnjomanjaste i ove izoblicene sto su dosli sa kosova da urade ovaj dnk test.
Inace sam i rodjen u niksicu, igrom slucaja zivim u ovom budjavom nisu al jbg.
Inace sam i rodjen u niksicu, igrom slucaja zivim u ovom budjavom nisu al jbg.
pa to ti još gore nego da si u nišu rođen
Na vukajlija ekstenšnu u hromu nema više postera ? zna li nekad otkad to i zašto ?
Jeste kosmo, bolje je biti rodjen u leglu turaka.
Dnk test za sve, ko je musliman on je nepoželjan. Ćao zdravo!
a znaš kako je glupo nekad kad ovako forsiraš da neko sad reaguje i kao uđe u neku raspravu glupu s tobom.
pusti da to dođe spontano
Srbi su vekovima unazad moralne velicine i ljudske gromade, takav sljam kao ti bi mogao da se zapitas da li je turcin ili bugarin.
Pusti ga kosmo, kad god krene zeni nesto da prica ona ga naduva da ne laze, o svadji nema govora jer ga bije onim za muve packe mu lupa pa nema sa kim ni da prica a kamoli da se posvadja malo
thilmo, probaj recimo da ispričaš kako si proveo dan, gde si bio danas... tu već može da se nađe nešto oko čega će već neko ovde da te zajaši.
na ovu priču o dnk ne bi mogo ni rasnog da navučeš
Mozes cara da navatas samo hahaha
Ovo sto sam rekao je realan predlog. Odes u rusiju, svi isti, svedsku isto, irci svi ridji i isti, samo kod nas svakojake varijacije. Pa neka se uradi taj dnk test i da se vidi ko je ko. Nemam ja nista protiv ovih siptara i turaka al brate ne moz to sloven da bude, nek zivi i dalje ovde ali da mu se oduzmu prava i sve sto ima.
Da zive ovde ali ne mogu sva prava da imaju. Ipak su niza rasa.
To bi iscistilo srbiju od raznih siptara, cigana pevača, voditelja turaka i sl.
E onda bi bili ozbiljna drzava, ova govna nas opoganiše.
Ma slazem se da treba dati 700 miliona za to, daj napravi peticiju da se potpisem.
i ladno ne odustaješ...
Haha Tilmaru nije popustilo ono s Psetom pre neki dan
Тилмо, а зар ти није пало на памет да је могуће обрнуто: да је много Срба албанизовано и да су то уствари Срби који носе албанска имена и презимена.
Иначе, не знам одакле ти идеја да су сви у Русији и Шведској исти и да тамо нема људи са црном и тамно браон косом и очима. Јеси ли ти икад чуо за термине као што су генска мутација или хаплотип?
Ja ću ti odg brt. Nije čuo.
jao bre fendere
Pazi, to bi bam vratilo srbiju na upravljanje.
Odradis tu dnk proveru, pa onda klasifikaciju radnih mesta, prvi kriterijum da je srbin, posle toga škola tj strucna sprema.
Tu bi 70% siptara i cigana koji su platili radno mesto otpali.
Onda zaposliš našu decu, iz čačka, pa iz sela pomoravlja, to su sve dobri ljudi.
Onda isti kriterijum za nekretnine i novac, ako analiza pokaže da je albanac ili bilo koji nesrbin, da dokaze poreklo imovine. Ako ne moze, oduzmeš sve i poataviš ga da radi za srbina na imanju, ima da pojede i popije i spava u ambaru, vise nego zasluzuje.
Kakava bi ovo zemlja bila da je vratimo izvornom srbinu, domaćinu, seljaku!
Moracu ovo da predlozim negde, makar miroljubu da siri svest o cistoj rasi srba!
Ako su Čačani dobri kakvi su loši jebate
Тилмо, мени више ми је мука од тих подела на Србе, Србе, Србе и наравно Србе.
За повратак коренима нам није потребна ДНК анализа, већ промена свести људи, као и доношење квалитетних закона и поштовање истих. Повезујеш неспојиве ствари и онда ти добра идеја делује небулозно.