Podijeli sa Vukajlijašima

1. Cacani, valjevci i sapcani najgori ljudi sig

2. Šapčani oj da prevare al nisu govna. U Valjevu svaka druga kuća ima bradu...

3. šta znači to ima bradu?

4. Valjevska podvala ne Šabačka

5. Fendere, ja sam rekao da prva stavka u proveri bude dnk analiza, ali druga da bude strucna sprema.

Znaci ako je neko strucan a nije srbin, ostaje na tom mestu. Ima skoro ista prava kao srbin.

Naravno, ako je neko nesrbin a vredan i doprinosi, bice iznad onih srba dzabalebarosa.

Pa u norveskoj npr, prvo su im bitni nirvezani, pa skandinavci, i oni iz evropske unije, pa azilanti..a srbi su im govna najgora koji moraju svasta da prodju da bi ziveli tamo.

I ok, to postujem, al u srbiji opet srbi najgore prolaze. Dnk analiza pa da vidimo ko je ko.

6. чуј сви руси исти а код нас варијације... које варијације хахаха сви имају смеђу косу, зелене или браон очи и фаце које се разликују за једну-две ситнице... ја ионако слабо памтим имена и лица, не знам шта бих да живим у тој русији

7. Moram ovu ideju vojvodi da prosledim, on ce ceniti

8. Svi u Rusiji isti sem 16 miliona muslimana

9. Da, deky, muslimani su istiji!

10. Tilmo video sam te pre neki dan na keju kako glodješ štap čajne.

11. I ja tebe u krejzi horsu kako umačeš onijon ringse u senf pa se ne hvalim

12. Marko, evo najgore fotke ikada. Al da l bi ti trebalo pola sec da kazes da je rus.

https://s31.postimg.org/febxkof3f/Screenshot_2017_02_26_21_11_50.png

E sad, nadji ti meni tipicnog srbina, gde ces bez greske da kazes na prvu da je srbin.

A ja cu da ti nadjem umedjuvremenu irce norvezane i ostale.

13. Izmislio sam ovo sad

14. A nije te ponudio čajnom? Sramota.

15. Ne zamerite tilmu, primetio je da fali debilizma na sajtu odlaskom rastka pa mora da se debilise za obojicu

16. Ti prvi na dnk test ides. Pa kad se dokaze neminivno, oduzuma ti se sva imovina i u tuzi gusle da prodajes za nekog srbina!

17. Pa i bez ovog posta smo znali da je jedini problem sto si ljubomoran na mene a bog je lepo rekao ne pozeli nista sto je tudje pa ti sad vidi ko je ovde srbin pravoslavac

A i zavist je smrtni greh takodje hm

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.