Podijeli sa Vukajlijašima

1. Ja sam jedan gospodin i domacin covek tako da me ne zanima da li neko zna da li i koliko ja nesto radim.

Uostalom platu vecina ljudi prima u koverti jer su prijavljeni na minimalac tako da racunovodstvo duze necijim parama ili ko vec dize pare za plate. Tvrdim da nema nikakvog razloga za sekiraciju i teorije zavera jer aaaa izbacio mi gugl oglas za kolac u tiganju nemoguce a ja tiganjem jurio misa po stanu pa ga sjebo

2. Pa niko ne kaze da se sekiramo. Caskamo samo malo i to je to.

3. Evo šta je meni bilo jezivo

Ne deluje bas kao caskanje...

4. Kolac u tiganju!? Nemoguce!

Nije sad da mi se ceo svet srusio ali sam prilicno iznenadjen sto je kolac ispecen u tiganju.

5. колач ти је спремљен

6. Zajebavajte se vi, ali meni mama pravi kolac u tiganju

7. Miran, zdrav i pošten čovek nema se čega bojati niti šta prikrivati, pa ne treba ni druge plašiti i progoniti.

8. Vladika Nikolaj Velimirović

Miran, zdrav i pošten čovek nema se čega bojati niti šta prikrivati, pa ne treba ni druge plašiti i progoni.

9. Miran, zdrav i pošten čovek nema se čega bojati niti šta prikrivati, pa ne treba ni druge plašiti i progoniti.

Reče lik koji se zaljubio i jebe udatu ženu haha

10. Sta je bilo na kraju sa time zna li se sta?

11. Nisam ja rekao da sam miran, to je poslovica :D

12. Reče lik koji se zaljubio i jebe udatu ženu haha

Haha dobar

13. Zna Secerbeg da li jebe ili ne jebe :D

14. Milicu iz Tragača bih jebao osvetnički da ciči a veličina kurca koju posedujem bi mi to i omogućila

15. reklame na fejsu za zimske gume ovih dana redovne :D
    kupio sam, prekini!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.