Podijeli sa Vukajlijašima

1. Jaka muda kupiti izbore u CG na 450k glasača... Imaš iz tog broja oko 90k antisrpski orijentisanih manjina (albanci, bošnje, hrvati itd), imaš oko 50k direktno zavisnih od budžeta, još toliko na primorju koje lako ucenjuješ raznim dozvolama, nek 50k glasa Mila jer ga voli... već imaš 55%... bukvalno jedan Novi Sad i Niš imaš da daviš, a imaš sve odlike države, pristupne fondove EU, ameri žmure jer Nato... trebao bi biti izraziti degenerik da izgubiš izbore tamo

2. i ja mislim da tih radikalnih montenegrina nema mnogo, malo sam pratio ove litije i stekao sam utisak da je jedino cetinje grad u kojem je crnogorstvo dosta popularnije od srpstva (+ par mesta sa muslimanskom i albanskom vecinom)

upravo tako

sto se rezultata izbora tice, ja stvarno nemam drugo objasnjenje nego da je teska kradja u pitanju, i pod tim ne mislim samo na ovo potkupljivanje dela stanovnistva drzavnim parama (cega skoro izvesno ima), vec na onu najbrutalniju kradju u smislu manipulacije birackim spiskom, davanjem prava glasa ljudima iz inostranstva koji to u normalnim okolnostima verovatno ne bi imali i otvorenim falsifikovanjem rezultata

i upravo tako. glasaju mrtvaci, luksemburžani, njemci itd. svi sem srbi. moja tetka rođena u kosovskoj mitrovici, skoro odmah po rođenju preselili se u crnu goru i živela je tu do 45-te godine. nema državljanstvo i naravno nema pravo glasa. za 45 godina nije dobila državljanstvo. ali zato izvesna muradbašić, čiju su majku trudnu 9 meseci poveli u luksemburg da bi se tamo porodila i da bi joj ćerka dobila luksemburško državljanstvo, ima crnogorsko državljanstvo. jednostavno sistem je protiv srba i to je to, glavna aspiracija mene i mog društva je da pobegnemo u beograd ili novi sad. jbg.

3. xa xa crnogorac u beogradu xa xa jeste čuli za onu koji je najveći crnogorski grad STUDENTSKI GRAD

4. u svakom slucaju,ns je krs.gomila pedera.bolji je bg.

5. ja više volim ns :D beograd mi haotičan

6. u ns ces biti bosanac koliko god ti objasnjavao da si iz cg.
    prosta kvalifikacija svih koji nisu iz ns za novosadjane.bosanac.

7. i ja mislim da tih radikalnih montenegrina nema mnogo, malo sam pratio ove litije i stekao sam utisak da je jedino cetinje grad u kojem je crnogorstvo dosta popularnije od srpstva

Ta kategorija je uglavnom prilično siromašna i jedna od glavnih zabava im je da vitlaju zastavama pred izbore ili kakav nacionalni praznik u inat onim drugima, mahom sa sjevera, kojima još čekam da vidim i svinju nabodenu na ražanj među barjacima. Jel stvarno neko misli da normalan čovjek treba da se nadvikuje sa bilo kojom od dvije pomenute struje?

glavna aspiracija mene i mog društva je da pobegnemo u beograd ili novi sad. jbg.

Ovo bi ostalo isto i da je Budimir Aleksić predsjednik.

trebao bi biti izraziti degenerik da izgubiš izbore tamo

Poželjno je da u opoziciji kao najglasnije imas umno ograničene ljude

8. na konto izbora tamo.gotovo sam siguran da je na mestu mila onaj mandic i da su uloge obrnute da bi mandic izgubio izbore.

9. zato što je mandić ekstremista, ali bolji nego milo svakako. ne znam da li je to jer posmatram sa strane ali čini mi se da u srbiji ne bih imao koga da glasam od opozicije dok ovde imam.

Ovo bi ostalo isto i da je Budimir Aleksić predsjednik.

a ne bi baš, podgorica nije loš grad, problem je što kojeg god srbina pitaš mrzi podgoricu, ne oseća se prijatno tamo. mene dobrih 50% kolega s fakulteta ne voli jer sam srbin. a drugih 50% jer sam retardiran

10. Shvatio sam da sam vrlo skromna i nezahtevna osoba. Meni malo treba, poneka topla ljudska rec i da se zvezda ugasi.

11. Ali kad pomislis da je ta zvezda zapravo mrtva vec 16 000 godina... kada je eksplodirala u supernovu, bilo je ledeno doba, nije bilo ni piramida, postojali su neandertalci, ni gobekli tepe cak nije bio izgradjen...

A 16k godina je milisekunda kada gledas iz prizme nekog kosmickog vremena. Mali smo i beznacajni jebeno

Ali opet 16k godina je nista u poredjenju sa 13 godina duge patnje koju je tilmo imao dok je general Vujosevic osvajao titule. Tipujem da je bio na ivici pucanja aprila 2010 kad odosmo na f4. Ne, zajebanciju na stranu tilmo kako si se osecao kad smo otisli na f4.

Zato sto sam ja imao prilike na cairu u kaficu da vidim organizovane grupe koje navijaju za makabi lol :)

12. nije on tad pratio kosarku

13. Pa jel pratio fudbal jer smo tad igrali i ligu sampiona lolo

14. Tu smo po godištima, pratio sam kako Zvezda osvaja Kup Evropskih Šampiona, a onda i kada smo pokorili svet.

I dan danas pamtim gde sam bio kada sam gledao tu penal seriju..

A što se košarke tiče, reprezentacija mi je donela dosta zadovoljstva, plus ovo pišanje po paći zadnjih 7 godina i ko zna koliko još. Nije loše rođaci.