Podijeli sa Vukajlijašima

1. Боли је курац за реке и природу, то сасвим сигурно. Ал ми се свакако свиђа што јој Ћута не даје да га гази као неког новинарчића, него иступа чао равноправни саговорник.

2. Ma ponašaju se bukvalno kao da im apsolutno niko ništa ne može, manifestacija entiteta vlasti kroz konvencionalni ljudski oblik.

,

,

,
    ,
    ,
    ,

samo Čaušesku.

3. nije to bas tako da ih boli kurac, nije niko glup da ne skapira sta se dogodi kad narod pobesni...
    mislim da je ono sto najvise iritira ljude njihova trenutna nedodirljivost koja ne proizilazi iz kvalitetnog rada ili necega pozitivnog, vec iskljucivo iz razloga sto ih zapad drzi radi interesa protivnim srpskim koji ispunjavaju... a to ce im se debelo obiti o glavu.

4. uzgred, ovde u Azerbejdzanu je pocelo neko puskaranje i granatiranje na granici sa Jermenijom, oni su im arhineprijatelji. Azeri su otkrili da su minobacace Jermeni dobili od Srbije i danas mi bas nije bilo prijatno, uz raznorazne komentare.

5. uzgred, ovde u Azerbejdzanu je pocelo neko puskaranje i granatiranje na granici sa Jermenijom, oni su im arhineprijatelji. Azeri su otkrili da su minobacace Jermeni dobili od Srbije i danas mi bas nije bilo prijatno, uz raznorazne komentare.

хахаха јел ме зајебаваш, сад нам на сва срања треба још и да будемо увучени у конфликт негде на припиздини Кавказа, још то да оверимо само

6. ne zajebavam, nasa drzava cuti, a nas sedmoro u AZ razmisljamo sta i kako

7. komentari tipa

- prvi smo vam pomogli kod poplava i korone, a vi im dajete oruzje da nas ubijaju
    - nije nam iznenadjenje, na kraju krajeva vi ste pravoslavci kao i oni itd...

8. цела србија бежи у њемачке, швајцарске и шведске, а ви авант-гарде гробари шабац отишли у предграђе бакуа да товарите по сома тона бутера у камазе, ко вас јебе, сналазите се сад, објасните им да смо им увалили фалш са косова јер нам се свиђа вагабзадеова поезија

9. bukvalno gde god odem pocne rat

10. не враћај се онда јебем те баксузног, видиш да се ионако кува око косова и црне горе

11. to su mi danas i od kuce rekli, ostani jos malo da se ovo dete odgaji

12. Rijetkost je naći kvalitetan cijeli klip na Youtubeu.

https://youtu.be/3Q3PSISAZL8

13. Kruševački don dobio maltretiranje
    https://youtu.be/xaRC95pZLvU

14. hahaha ovaj zvuci kao tesa

15. Ovaj lik je mentalno zaostao sta je smesno jbt

Ovim majmunima bih noge polomio

16. Ustvari ne cudi me sto je tilmu ovo zabavno

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.