Podijeli sa Vukajlijašima

1. koji su dokazi da je mentalno zaostao

2. Gambi poenta je što je ovaj lik šištao previše prozivao pola sveta pa je sad popušio

3. da da bilo je smesno kad su trpali kristijana za ovog lika a sad kad je dobio po njusci sad je odjednom lud

4. Pa ne znam pogledao sam kao jos dva klipa sa tim likom vidno je zaostao, ima svoj kanal bukv je kao kale gospodar vremena, loze ga ljudi sprdaju ismevaju a on nista ne konta

Nego to i ajde i sam sam to radio tipa rockangel, triforsu i takvim nekim retardima ali da ga ovako maltretiraju mi nije kul, našli da lece komplekse na daunovcu

5. Nesto su se Biza i Kristijan poceli druziti pred rijaliti (ili poslije?), znam da se nece desiti, al bilo bi fino da sad Kristijan potrazi ovog Gorana i ostale njegove vonabi mafijase, pa napravi jos 3x gori klip sa njima

6. Pa sad je pitanje ko je veći krimos, kristijan ili goran.

A goran je rascopao glavu onom demokrati kako beše, Borko Stefanović da.

7. Inače gambi, nije mi zanimljivo. Žao mi je lika.

Ali pokušao da glumi nešto, prozivao sve redom da dobije na popularnosti. I daleko je od Kaleta, ovaj je folirant. I kad je osetio tvrdo, menja priču.

8. Јел може неко да исприча у три реченице шта је позадина овог болесног клипа, неупућен сам скроз.

9. Lik je budaletina, ali očigledno skroz normalan.

Pokušao da se retardiranim klipovima probije do farme i tih fazona. Prozivao Kristijana Golubovića i na tome napravio hajp.

Onda je misleći da će svi da ga kuliraju, prozivao neke glave kojima se to nije svidelo.

Našli ga i našamarali.

Realno, cela priča je retardirana.

10. Pa sad je pitanje ko je veći krimos, kristijan ili goran.

Jeste Kristijan propao, al brate snimati kako si sa ekipom dosao da samaras lika koji nije normalan je neki imam-14-godina-i-sisam-se-na-opasno nivo, bas moras biti sitna iskompleksirana picka za to, treba ga neko isamarati onako do krvi, ko god da je lik

11. слажем се, неке крупније главе то или игноришу, или ако провале да је опасан по њихову репутацију, реше то неким другим методама

ово је неки микс трагикомедије и трансфера блама

12. мало ми било жао лика, јер ми се по овоме чини да је више неки зајебант и ложана него што је тип који би повредио неког озбиљно, и сад да га овако понижавају је мало дегуте

ако је неког повредио, онда можда и заслужује неку ћушку, ал опет не баш овако

13. treba zao da mi ga bude sta

14. Nisam se skoro iznervirao oko nečega na javnoj sceni, naučio sam da imam bol u kurcu za dosta stvari ali oko ovoga sam se baš nasrdio ozbiljno
    Pa čekaj bre druže Jasenovac ko ga jebe Oluja bombardovanje cepa se deo države možete sami nastaviti niz do večeras ima da se piše a nama je trn u oku Dua Lipa jebena aloooo
    Pa jebem li vam majku u pičku nenormalnu i debilnu i vama i jebenoj Lipi

15. To se zove marketing. Kosovo izdaju, ekonomija u rasulu, ljudi umiru ko pilici, a opozicija se bavi time sto psiho oce da trenira decu u kosarci.
    Mislim da smo na istorijskom minimumu kao narod, u svakom smislu.

16. Bukvalno smo postali prevelika govna kao narod
    Razmišljam sad da čukundedi koji je isao na Solun i vratio se ili pradedi koji je bio u Njemačkoj zarobljen 4 godine kažem e vidite imamo problem pevačica izbacila na story sliku jbg ne znamo šta da radimo
    Au jebote

17. Generacije gimnazijalaca sa ešarpama naočalima bez dioptrije i prsluka na košulju će nam jebati majku više od sadašnje vlasti
    Ovi možda i odu a ovi tek rastu

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.