Podijeli sa Vukajlijašima

1. Celte, od kad sam čuo od rođene Nišlijke da je Niš "pogolem grad", izgubio sam svaku veru u mogućnost postojanja civilizacije tamo

2. Mada priznajem, Nišlijke su za Leskovčanke dame sa bečkog dvora

3. jedna stvar o straji, prirodno je netalentovan, i na humor gleda kao na proizvod koji želi da plasira.

Pre ga je plasirao za pluseve, sad za kintu.

I to je ok, živi od toga.

Ali on 10 godina koliko je aktivan jedino što radi, to je da podilazi. Podilazi većini. Koristi samo oprobano. Ne vređa, ne preispituje, ne baca na razmišljanje.

Od "parada ponosa" defke, do korišćenja rođene dece za view-ove, on je jedna svojevrsna sondaža nekog javnog humora, i gde je najrastresitije, tu buši.

Uvek nizvodno.

Doduše vidi se da je normalan tip, nije narcisoidno govedo, čovek jednostavno pravi biznis.

Ali nikada neće biti veliki. Humor nije biznis.

4. Straja je... Dobar dečko.

5. Ali on 10 godina koliko je aktivan jedino što radi, to je da podilazi. Podilazi većini. Koristi samo oprobano. Ne vređa, ne preispituje, ne baca na razmišljanje.

mozda to tako funkcionise na kraju jebi ga, samo trebas budes uporan dovoljno dugo da se medju gomilom sranja probere ponesto. najgore je kad pokusavas neku kao dubinu, da teras na razmisljanje i slicne kurce a ispadne sugavo.

uzivo sam bio na nekom kao predavanju dzon kliza gde kaze "zalim studente dramaturgije za 40-50 god koji budu proucavali ovaj snimak i trazili skrivenu poruku u ovome"
    https://www.youtube.com/watch?v=T8XeDvKqI4E

6. Ne govorim o dubini keltaro brt, govorim o tome da su sve legende komedije nekad nekog čačnule i donele novinu.

Ovaj samo rafiniše postojeće ideje, i to radi top, ali nema originalnu misao u telu

7. a to jeste. zato straja nece bude nikad legenda komedije, ali ce da ima sasvim solidan vukajlija nalog, fb stranicu, jutub kanal i emisiju na pinku eventualno :)

8. Ja obožavam Strajin humor, čitam ga i kevi ona ga isto obožava, zato što je Strajin humor iskren i potiče od istinske namere da nasmeje i zabavi čoveka... Aca Informacija je nešto najduhovitije na ovdašnjem internet nebu, recimo, a Strajinog je genija delo. I i dalje mi je smešan, dok recimo silovanje kvazi intelektualizma sa Tarzanije je nešto čemu se ne bih nasmejao ni navaren... Šta reći kad je najjači tekst tamo ikad napisao rendom padobranac Tibor Vaci

9. Pa slažem se, tarzanija je bila hibrid "povlađivanje masama" humora (gde sam ja prednjačio komercijala tekstovima) i "pseudointelektualnim" (tu su prednjačili drugi). Uz naravno povremene daške genijalnosti...

Ali, ono što nam se ne može oduzeti je da nije postojao tabu, sa svime si mogao da se sprdaš. Dok se straja ne usuđuje da to uradi.

10. Kaži mi, jel i dalje onako strahuješ, za suprugu ponajviše... Naročito kad sam ja u blizini...

11. Ne boj se... Nemoj strahovati... Ne jebem kobile... Koje moraju da budu najmanje dvostruko veći smarači da bi se odlučile na suživot sa bojažljivim Simom Strahotom.. Možda joj eventualno spakujem u usta i to je to, pa da uživam posle dok gledam kako te cmače... U ta usta škrbava...

12. Kad je neko pohlepna, nemoralna, lažljiva, pogana svinja, pa mu izgleda neverovatno da nisu svi takvi... Depru nek' ti pokrije lepotaaa i mladooost

13. samo forza gej, kad otvaras fejsbuk BobrokBombasVkajlija cmok

14. bombi posle se ljutis kad ti kazem da se macujes kurcem sa bobrokonjama

15. Hej hej Ćilmadine
    youtube.com/watch?v=Xq7ZdOQA3B8

16. Kod Tadića bi bio zatrpan krečom, ali mi smo danas demokratska država i mladić je samo opomenut da ne koči progres i evrointegracije

17. Ali on 10 godina koliko je aktivan jedino što radi, to je da podilazi. Podilazi većini. Koristi samo oprobano. Ne vređa, ne preispituje, ne baca na razmišljanje.

opisao si netflix

18. Ko još uvek ima Netflix nalog i nakon sve one pedofilije i Obamine klijentele koja stoji iza istog nek se rokne ali
    M O M E N T A L N O
    O
    M
    E
    N
    T
    A
    L
    N
    O

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.