Podijeli sa Vukajlijašima

1. Za mene je Obama isto što i Tramp. Ne možeš jednog da tretiraš loše, a drugog dobro. Sve su to predsednici

2. Da ali sutra je Hilari na svedočenju pred sudom tako da ipak ima neke razlike što se tiče korupcije, kod Trampa stvarno nisam video još nijedan dokaz pokvarenjaštva mada bih rado uskočio u vagon hejtera čim bih otkrio nešto pogano (a istinito)

3. Gik u Sapcu glasao 10:10 za ponavljanje izbora. Izdao Nemanja Pajic. Ostaje samo zalba ustavnom sudu.

4. vidi se da ova madona ima pare

5. Trendseter Maestro, ajde rokni se

6. izvini bobrok, maestra sam pitao nego upao si u medjuvremenu. ne razumem sto je olicenje bumerstva

7. Jebo bi je jako i bez griže savesti

8. U prisustvu baš ovakvih žena mi se diže u sekundi i počnem da bivam jako bezobrazan i direktan

9. Mislim da će TEČA! glasati Bajdena
    youtube.com/watch?v=kL6fVdVVuBs

10. Stratimire ukucaj na jućubu "Biden Oblivion NPC", zahvali mi se posle kad obrišeš suze od smija

11. Bajden legenda, mrze ga srbi a to mu je veliki plus, pritom se zdušno zalagao za bombardovanje znači odlično zna ko je ko, Kosovo je završena priča ali članstvo u EU ima da omasovi priliv deviza u državu pa alo rođaci

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.