Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ако коза лаже рог не лаже
Ево ти га Царо твој Целтара само да знаш
wut sta je ovo jbt
То је твој Целтара и шта ти мисли иза леђа док не дође да кмечи овде
https://files.catbox.moe/630bxt.png
los ti edit bato. vidis da sam napisao prvo kao ja bi "caru" a onda dole pise da slika izadje kad napisem "cara".
dakle lepo je pisalo ja bi ovog "cara" isterao sa sajta.
i to editovanje tudjih postova jer mozes, pa onda skrinsot da ih kao diskriminises je mislim jos veci nelol nivo na koji si pao. ne znam dokle ces
fino si zavrshio ovo care za linkovanje rispektara
Могу да потврде људи са сервера шта пише "бато". Дискорд модови не могу да мењају поруке.
editovao caro pa skrinsot. oce da nas zavadi
'naci ne da se necu vratiti, nego moze da se urgira i na ostale da napuste mesto gde admini ovo rade
ma daj celte ne zajebavaj ko bi mogao da se sluzi takvim stvarima nema covek pametnija posla
https://files.catbox.moe/kt7mwh.png
Ђе едит?
pogle za sta se banuje tamo. napisao sam da on i ova azijatkinja sto je simpuje imaju neke interne fore, on te "vornuje". onda posle kad mu odgovoris, on te banuje.
to vam je car in a nutshel .
Зашто си прозивао Цару а сад му кмечиш?
reko sam sta imam na tu temu. a ti pricaj sta oces, vidi se sa slike kontekst.
Дакле вређаш Цару, будеш ворнован што једеш говна, наставиш да једеш говна, дођеш овде да кмечиш лично Цари? Каква неличност.
Kakva gej dramica
+1 na kosmopolita deo
ocigledno nema. treba vremena da se postigne ovaj lvl onlajn sujete.
И наставља да кмечи човеку кога је називао дауном на другом месту. Прелол
Dajte da vidimo tu azijatkinju
Ako ima i deje gola još bolje