Podijeli sa Vukajlijašima

1. Качи на серверу фотке повремено, мораш тамо

2. mmmm gola simp azijatkinja deje gola

3. Додуше није гола

4. jesam vam prvog dana rekao da nema ništa od servera gde je čekaoničar neko mudo, i to još car od svih njih? jesam. sad nosite tu svoju gej dramicu kod njega na taj bedni server ili se držite direktnih poruka na diskordu, da ne usmrdite sajt na paštetu, makar bio ovakav kakav jeste.

5. ali pazi ovu zamensku temu za kurcofila looooool

cus kuvanje hahahahha

6. jao dajte sta ste od mimova tamo pravili da vidimo hahahahah

7. За више вам треба акаунт и да прођете иницијални тест да утврдимо да нисте месни

8. muzika tema za jovora ema gould de je gola

9. beži na diskord odakle si i izgmizao care, da ti sišu anus ostale jade jadne čekaoničarske, ali za foruma nisi, niti si ikad bio.

10. Солидан неуспели десетерац али не улазиш на сервер док не упутиш званично извињење овде

11. Zdrav covjek ima milion zelja, a bolestan samo jednu - da ide na diskord

12. beži na diskord odakle si i izgmizao care, da ti sišu anus ostale jade jadne čekaoničarske, ali za foruma nisi, niti si ikad bio.

amin

13. vidimo se opet na forumu za dva meseca kada ti propadne ta kanta, pozz

14. mesni narezak, 12. 1. 2025. 18:03:35
    vidimo se opet na forumu za dva meseca kada ti propadne ta kanta, pozz

Видимо се по пропасти форума, али ћеш и тад морати да упутиш извињење.

15. Амин (члан од 2020)

ne samo to nego sam i napravio pre jedno 3-4 god diskord kanal vukajlija, ko ti sad. i dao drugom da bude admin, jer me mrzi i propalo

16. Mali Mujo pre 2 minuta
    Zdrav covjek ima milion zelja, a bolestan samo jednu - da ide na diskord

https://www.danas.rs/wp-content/uploads/2024/10/Licnost-Danas-Ljubomir-Stefanovic-Slavija-info.jpg

17. celt, 12. 1. 2025. 18:06:11
    Амин (члан од 2020)

ne samo to nego sam i napravio pre jedno 3-4 god diskord kanal vukajlija, ko ti sad. i dao drugom da bude admin, jer me mrzi i propalo

Са тобом и мора да пропадне, поз

18. doduse, ti si dosta vredniji, nema sta. korektno skroz napravljen kanal.

steta samo sto je admin sujetna budala.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.