Podijeli sa Vukajlijašima

1. sacu reakcije na diskordu oprechne sig, ostali nebanovani mejmuni iskljuc

2. Правилником 14. став 1

lolcina

Tebe sam prozivao, ako ono moze bilo ko nazvati prozivanjem (tipa treba banovati). Ne caru, nemoj jesti govna vise.

3. Jeste sad kao vredjao caru ja to adminski po clanu pravilnika.

Aj ne koprcaj se vise: caru vredjao ja samo po pravilniku, pa lazes da sam pisao poruke toj tvojoj simpari boozemesacuvaj, pa jedes govna ovde ko kutlacom a prosto je. Uvredio si se. Ne umes da budes autoritet. Boze moj, uci se i to.

4. Izvinjavam se cari al pocinje da mi ide na kurac sa ovim detinjim foricama

5. Целте сервер ме је овластио да саопштим резултате анкете - није прихваћено твоје извињење и до даљњег бићеш

ОСТРАКИЗОВАН
    С
    Т
    Р
    А
    К
    И
    З
    О
    В
    А
    Н

6. celt, 12. 1. 2025. 19:41:41
    Jeste sad kao vredjao caru ja to adminski po clanu pravilnika.

Aj ne koprcaj se vise: caru vredjao ja samo po pravilniku, pa lazes da sam pisao poruke toj tvojoj simpari boozemesacuvaj, pa jedes govna ovde ko kutlacom a prosto je. Uvredio si se. Ne umes da budes autoritet. Boze moj, uci se i to.

https://files.catbox.moe/f92iei.png

7. A ovo editovanje pa skronsotovanje + laganje ti je rang vuka. Samo jos da krenes ovde “stojane, ali ja znam sta si radio na diskordu” ili tako neke psiho upadice i jebes mi sve ako ne bi poceo da se pitam da nisi ti ustvari vukov dupli nalog.

8. Епско кмечање али не, ниси добродошао на сервер. И ово лагање ти је лењо. Није ни чудо што те људи нису зготивили.

9. brate, al sam te pogresno procenio ovde, psihic 100%

10. Мораћеш и за то да се извиниш.

11. Izvinjavam se cari

wut?
    nisam ovo skontao

12. Видиш да више ни сам не зна шта прича

13. nisam ovo skontao

pa malopre reko odoh, al ovaj incel nikako da odjebe odavde na diskord

14. Incel лмао, види се да си ваксер прави

15. Врв си примио бустер и још понешто у буљу

16. daj celte jbt ne mogu te gledam kako se mucis vise, car je bukv superb stratimir. Iskiselio te na max. Skoro mene ubedjivo na istu foru da sam instaliro onaj vukax sto je kreiro lol

17. iskr kaci se ovako istrigerovo poslednji put na netu jbt

18. И мени је тешко овако да га гледам. Додуше не и да одобрим његов повратак на сервер

19. Мораће да прими једног бустера против тригеровања