Podijeli sa Vukajlijašima

1. Cliff Notes.

1. Jew - Of Judean origin. (Modern term)
    2. Israelite - Those who lived in biblical Israel. Consisted of Jews and non Jews.
    3. Jewish - Anyone that practices Judaism. Less than 1% are actually Jews. Anyone can become Jewish by conversion.
    4. Zionism - A political movement that sucks the world dry. Consists of Jews and non Jews.
    5. State of Israel - A Rothchild owned territory.
    6. Nation of Israel - God's true chosen children of faith in Christ. Scattered wordwide.
    7. Israeli - Anyone currently living in the current state of Israel.

Replace #6 with the human family if you will, basically all the same

2. prekini sa kopiranjem sranja na engleskom, ne čini te ništa pametnijim, a i ovo je srpski sajt... ako hoćeš, prevedi

3. Inače meni je Trifors skroz ok glava

4. sve kul, neću s njim piti rakiju nek je živ i zdrav, samo zatrpa foeum ovim engleskim sranjima evo boli me ona stvar da čitam na engleskom

5. Na pogrešnoj sam temi okačio, da mogu obriso bih i prekopirao na drugu pa ne bih ovu zatrpao. Inače kačim stvari na engleskom već dugo dugo nemoj mi se žaliti imaš opciju 1. Da ignorišeš i opciju 2. Da prevedeš šta te zanima ovde https://www.online-translator.eu/english-serbian-translator
    Naravno guglov prevodilac je kurčina za srpski, al i on radi poso, a ovaj je vrlo dobar samo treba stvari koje ne štimaju vaditi iz konteksta i pronaći ih u oriđiđi tekstu da bi skapirao šta su. Mislim da je to najbolje rešenje, ne menjam ja vas ne menjajte ni vi mene

6. pa mislio sam prvo da prevodim, ali sam kasnije nastavio sa životom

7. ok pričaš engleski skapirali smo

8. Poremeceni je kao estradne licnosti ne kazem da su za primer ali ih psuje svaka budala
    Kome se ne svidja neka ne komentarise
    Visak vremena utrosite na citanje knjiga posto niste ni zasta drugo
    Zamisli dodjes na sajt i svadjas se i odgovaras na svaki neciji post. I to nije prepucavanje klasicno nego ubedjivanje i nabedjivanje: ja sam u pravu-ti nisi u pravu. No koment.

9. Zamisli dodjes na sajt i svadjas se i odgovaras na svaki neciji post

Замисли дођеш на сајт и пушиш курац

10. Zamisli jedan dan ne udjes na sajt

11. Jesi izdrkao svoj mali kurac,Ejduse?

12. Kad ces ti da primis Fajzera? Jesi dobio termin?

13. Ne mogu da zaspim jer lik na spratu iznad mene trsi neku nimfomanku koja bas glasno uzdise plus im krevet grebe po patosu ovaj ne prasta ko da izasao sa robije

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.