U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Znam lika koji je promašio temu.
Jedna od mnogobrojnih sestrinih izvala:
-Bato popite ti i tata pivo ali tati daj celo!(P.S. Ni dan danas ne shvacam sta je htela da kaze...)
Ортак добрано припит, мени, о риби некој каже:
И:
а ја и цимер кома
Pre par godina,gledamo film u dnevnoj sobi keva,ocuh,mladji brat (koji je u to vreme bio bas mali i spavao sa matorcima) i ja.I mladji brat prospe vodu na krevet.
Zavrsi se film,nameste oni krevet i lezu i kaze keva : ,,Milane,je l' si stavio nesto na ono mesto gde je Luka prosuo vodu?"
-,,Jesam."
-,,Sta?"
-,,Bubreg"
:D :D :D :D
Znaci mi smo se toliko smejali da smo probudili poal zgrade... :D :D
Ако добијемо хрвате и буде им играо Балић попушићу ти курац.
Pričali mi nešto o tome kako su ribe kurve, i ortak kaže: Aj bre ne serite. Pa ja da sam riba, ja bih se jeb'o k'o štuka!
Ali ljudi moji, kakvih sam ja bisera imao kad smo u srednjoj igrali zanimljive geografije, pa to je bruka! Tj. šta sam ja sve nabrajao pod pojmom predmet. Trenutno žurim pa ne mogu sad da kucam, ali posle ću nešto da navedem 100%. Evo vam 1: za predmet na H - HIDROPUMPA!
NA medicinskom u Sarajevu predaje profesor o sastavu sperme i nabraja on sta se sve nalazi u njoj i spomenu odredjeni procenat secera, kad javlja se neka studentica,i kaze "kako profesore onda ima gorak okus ako ima secera u sebi", a profesor na to mrtav hladan "to je zato kolegice sto se receptori za slatko nalaze na vrhu jezika, a ne u dnu grla"
Haha, ceo amfiteatar zna da ona guta:)
au , ovo je objasnilo
Виц старији од Кркобабића
Mozda, ali je bar dobar vic. Sa druge strane, tvoja garderoba na profil slici na linku koji si okacila na profil (google+) je bila u fazonu kada je Krkobabicev cale pricao taj vic, ali tvrdim da je i tada nosena isljucivo od strane plebsa. Mwa
Pa ne treba da priča vic, nego neki svoj biser (ili poznanika)
Mogu i ja tako, ali nije fora
Da ne bude spem, jedan moj drug, pre par godina
Uuu kako sam se utukao za ručak .. majka skuvala neke priganice, bruka ..
Наслов је јасан, тема са вицевима је на другом месту.
Са друге стране, не видим какве ово везе има са било чим. И шта ћу, кацам старомодна :( И не, нећеш добити мња од мене!
Nista, samo sam hteo da ti skrenem paznju, jer kada sam ti video sliku za trenutak sam pomislio da mi je kablovka blokirala i zamrzla se na duginom poselu, pa sam mahinalno uzeo daljinski da menjam kanal.
Elem, fora jednog mog ortaka jos dok smo trenirali.
Dolazi lucidno lik u teretanu i pita me u poverenju da niko ne cuje.
"Brate, kad lizes picku, jel osetis kiselkast, takoreci bljutav ukus?"
"Ne." kazem mu i gledam ga zaprepasceno.
Par sekundi kapira da ko zna sta je lizao,pa kaze:
"Ni ja jbt."
Чак сам и у технологији заостала, ја немам Вуку и Гугл плас на кабловској. :(
fap fap fap
Ušao u prodavnicu i tražio čokoladu sa orizom.
vidi kako je i ovaj bushido znao da fejluje
Drugarica sela za komp, a ja bubnula-"E, pazi, on ti nema brzo Diranje" ( umesto brzo Biranje...)..zanemela od blama, pa prasnula u smeh!